„Még sosem éreztem magamat gyönyörűbbnek” – Andy Macdowell interjúban beszélt a koráról és az öregedésről

Andy Macdowell
Forrás: Kate Green/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Napjaink felszínes, külsőségekről és filterekről szóló világában igazi felüdülés, amikor olyan sztárral olvasunk interjút, aki nem fél az öregedéstől, és ennek hangot is ad.

Az öregedés szó szinte úgy lett bennünk elültetve, mintha a világ legrosszabb dolga lenne, miközben az élet természetes - amit sokan elfelejtenek: áldásos – velejárója. A botox, a különböző arcfeltöltő eljárások, a photoshop és megannyi dolog, amely rákényszerít minket a ráncaink és őszhajszálaink eltüntetésére, szinte méregként terjednek szét bennünk.

Andy MacDowell azonban azon kevés sztárok egyike, aki nemcsak hogy nem szégyelli, hanem büszkén vállalja a korát és 63 éves, természetes külsejét is. A színésznő nemrég adott interjút egy műsorban, ahol kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogyan is érzi magát 60 fölött és milyen volt szembesülni azzal, hogy 40 felett már nem kap annyi munkát Hollywoodban.

Az öregedés olyasvalami, amiről el kell döntened, hogy tetszik-e vagy sem. Ez egy választás. A legőrültebb dolgokat mondták nekem, amikor betöltöttem a 40-et.

Andie MacDowell egy megdöbbentő emlékét is megosztotta egy újságíróról, aki azt a kérdést szegezte neki annak idején, hogy milyen elveszteni a szépségét és megöregedni.

Egyszerűen nem tudtam elhinni, amit kérdezett. Azt válaszoltam neki, hogy nem érzem úgy, hogy elveszítem a szépségemet, ez inkább egy másfajta szépség.

A szépséges sztár szerint nem normális, hogy a nőknek félniük kell az öregedéstől, amikor ez a folyamat része. A L'Oréal nagyköveteként MacDowell hozzátette, reméli, hogy továbbra is biztosítani tudja az idősebb nők képviseletét a szépségiparban, akikről tudja, hogy bármilyen életkorban magabiztosan nézhetnek ki és érezhetik jól magukat. Ez volt az egyik fő oka annak, hogy az elmúlt évben ősz hajra váltott.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Híres nők, akik szerint a fiatal partner az öregedés ellenszere

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!