Nem fogod elhinni, hogy hol csípték el Carrie-t és Mr. Biget - FOTÓK

Nem fogod elhinni, hogy hol csípték el Carrie-t és Mr. Biget - FOTÓK
Forrás: Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Amikor azt gondolnánk, hogy már mindent tudunk, na csak akkor kezdődik el igazán a híráradat!

A pontos dátumot bár még titok övezi, de egy hete egy rövidke kis előzetes formájában maga Sarah Jessica Parker árulta el, hogy decemberben jönnek a Szex és New York folytatásának legújabb epizódjai.

Az eddig kiszivárgott forgatási képeknek és a biztosra vehető pletykáknak köszönhetően már eddig is annyi kulisszatitokra derült fényt az And Just Like That-ről, hogy azt gondoltuk, lassan már mindent tudunk, ami még csak-csak belefér a spoiler határaiba, egészen mostanáig...

Vasárnap este ugyanis Párizsban csípték el Sarah Jessica Parkert és Chris Noth-ot, azaz Carrie-t és Mr. Biget a szerelmi lakatokkal tarkított Pont des Arts-on. Ez a fotó pedig sok eddig szárnyra kélt pletykát megkérdőjelez majd, a rajongói fejtegetésekkel ellentétben ugyanis cseppet sem biztos, hogy a két hónappal ezelőtt lefülelt temetési jelenet Mr. Big búcsúztatóján készült volna, ahogy a korábban kiszivárgott, a válásukról szóló forgatókönyv részlet is könnyen lehet, hogy másként alakul majd.

A páros utoljára 2004-ben járt a szerelmesek városában, ugyanis itt forgatták a Szex és New York sorozat befejező részét. Mr. Big akkor azért érkezett Párizsba, hogy megtalálja Carrie-t, aki a művész, Aleksandr Petrovszkij miatt döntött úgy, hogy búcsút mond imádott New Yorkjának. Ahogy azt már jól tudjuk, a szerelmesek végül találkoztak, és méltó pontot tettek egy éveken át húzódó szerelmi sztori végére. Könnyen megeshet, hogy most is szívügyek miatt tértek vissza a francia fővárosba, arra a helyre, ahol 17 évvel ezelőtt Mr. Big szerelmet vallott Carrie-nek. Akárhogy is lesz, már nagyon várjuk az új részeket!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 alkalom, amikor Carrie Bradshaw szépsége még az outfitjét is felülírta

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!