Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Tavaly októberben számoltunk be arról, hogy végre elkezdték forgatni az And Just Like That második évadát, és a sztori szempontjából igencsak spoilergyanús fotók mellett természetesen egyre több szettről hullik le a lepel, mint amit a minap például Sarah Jessica Parkeren is láthattunk!

A sorozat legnagyobb rajongói az előző évad után sűrűn pedzegették azt, hogy az új széria stylistjai valamiért nem képesek ráérezni a történet azon stílusos fonalára, amit egykoron Patricia Field annyira könnyen kirázott a kisujjából minden egyes epizód során, ám ettől függetlenül az új csapatot egy percig sem lehet vádolni azzal, hogy félvállról vennék a dolgot, ugyanis elég kitartóan dolgoznak azon, hogy megugorják azt a bizonyos szintet. Sarah Jessica Parker egyik legutóbbi szettje pedig pont egy ilyen jó próbálkozás eredménye!

Az arany gyöngyökkel díszített, fehér-kék csíkos V-nyakú blúzból és egy midi szoknyából álló összeállítását egy fonott arany övvel, egy rózsaszín táskával, egy barna bokacsizmával, illetve egy nagyi kedvenc kanapéjának mintáját idéző, rózsaszín és zöld virágokkal borított blézerrel tették felejthetetlenül látványossá. Az összkép pedig nagyon jól hozta a megszokott merészséget, amit a sorozat rajongói annyira visszasírnak.

Kép
forrás: Getty Images

Az HBO Max még nem jelentette be a második évad premierjének dátumát, így addig be kell érnie azokkal a jelenetfotókkal és videókkal, amik szinte napi szinten árasztják el a világhálót. Ami pedig Carrie stílusát illeti, idővel talán a többség is belátja azt, hogy az idő múlása akaratlanul is nyomot hagy, vagy inkább változtat az öltözködésünkön, az ötödik iksz felett pedig nem feltétlen szeretnék őt sem beleszorítani egy olyan keretbe, ami egykor még tök jól működött, de ma már csak helyenként tartalmazná az önazonosság csíráját - hiszen mint ahogy látjuk a változatosság, vagy ez esetben a változás, nagyon is gyönyörködtet!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

5+1 divatlecke, amit Carrie Bradshawtól tanultunk

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

Kép
Életmód

Elveszettnek érzed magad a munkahelyeden? Próbáld ki az Anti-Goals trendet, ami igazi változást hozhat a karrieredben

Ha összeállítod, mik az úgynevezett „anti-céljaid” a munkádban, sokkal lelkesebbé és motiváltabbá válhatsz.

Kép
Sztárok

Zsák a foltját! Sztárcsemeték, akik szintúgy egy híresség gyerekébe szerettek bele

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!