SPOILER! Mr. Big új reklámjától felrobbant az internet

SPOILER! Mr. Big új reklámjától felrobbant az internet
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ilyen marketing csavart igazából régen láttunk már - vagy azt is megkockáztatjuk, hogy még soha!

Múlt héten elstartolt a Szex és New York folytatása, az And Just Like That (És egyszer csak...) és amíg a rajongók még mindig próbálják feldolgozni az első két epizóddal járó sokkot, addig a sorozat körüli felhajtás egy pillanatra sem csitul, sőt, már kijött a következő előzetes, amit egy minden bizonnyal megosztó kategóriában landoló reklám is követett.

Írásunk innentől fogva nyomokban spoilert tartalmazhat, így ha még nem láttad volna az új részeket, inkább ne görgess tovább!

Na de kezdjük is az elején!

Az új részekben láthatjuk, hogy Carrie és Mr. Big házassága a sok-sok újrakezdés után végre egy érett kapcsolattá csiszolódott az évek során és talán nem is lehetnének ennél boldogabbak. Idilli életükből azonban csak pár perc jut nekünk, ugyanis az első epizód végén egy igencsak intenzív edzés után a Chris Noth által alakított Mr. Big szívrohamban meghal. A készítők persze kaptak hideget és meleget ezért a sokkoló szálért és a haraghullámból nem maradt ki a szobabiciklit gyártó Peloton sem, akik egy közleményben próbálták tisztázni a dolgot. Kitérve arra, hogy az egyébként már a 6. évadban is kisebb szívműtéten átesett Mr. Big életvitele - beleértve az italokat, a szivarozást és a steakeket - nagy szerepet játszott abban, hogy végül bekövetkezett a tragédia.

Kép
forrás: HBO Max

És bár azt gondolnánk, hogy ennyivel le is zárult a dolog, ám a Peloton inkább még rátett egy lapáttal és Mr. Biggel, azaz Chris Noth-al népszerűsítik termékeiket. Legújabb reklámjuknak még a címe is találó: "Életben van", célozva arra, hogy Carrie nagy szerelme mégsem halt meg.

A színész a Peloton oktatója, Jess King társaságában ül egy kanapén - a hölgy alakította egyébként Allegrat -, akivel Mr. Big edzett azon a bizonyos végzetes estén!

Az új kezdetekre!

- kezdi a színész.

Az új kezdetekre!

- válaszolja vissza Jess King.

Majd miután Jess megjegyzi Chrisnek, hogy remekül néz ki, a színész a legnagyobb nyugalommal közi, hogy úgy is érzi magát:

Megyünk még egy kört?! Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne!

A jelenet végén pedig Ryan Reynolds veszi át a narrátor szerepét, és tovább népszerűsítve a Peloton termékeit többek közt elmondja, hogy "És egyszer csak... a világot emlékeztetve arra, hogy a rendszeres kerékpározás serkenti és javítja a szívműködést, a tüdőt és a keringést, csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát".

Természetesen Ryan Reynolds is kivette a részét a dologból és nem felejtett el egy közös képet posztolni a forgatásról.

A már jól megszokott humoros beszólás is társult a projekthez, felesége Blake Lively ugyanis ki nem hagyta volna ezt a trollkodási lehetőséget...

To My Mister, Who always goes BIG or goes home. I love you so much.
But not as mush as Peloton loves you.
x Serena Bradshaw

- áll a híres Magnolia pékségből származó dobozon.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Dolgok, amiket a Szex és New York adott a világnak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.