Tanulj a hibámból! Avagy 3 dolog, amit soha többé nem vennék fel randira

Tanulj a hibámból! Avagy 3 dolog, amit soha többé nem vennék fel randira
Forrás: HBO

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Vagy katasztrófa lesz a vége!

Most tényleg lenyűgözően kell festenem!

Ezt talán sosem mantrázza magának az ember lánya magában annyiszor, mint amikor randira készül. Az a fránya kis gombóc már napokkal előbb ott van a torkában, minden eddiginél jobban elfajul a "nincs mit felvennem" hisztéria, és átöltözünk vagy százszor. Inkább ezerszer. De tudod, mi van? Ahogyan telnek az évek, éppen úgy beletanultam a randizásba, akár az állásinterjúkba, s rájöttem, hogy a legjobb, amit ilyenkor magamra húzhatok, az önbizalom. Bocs, lehet, hogy klisé, de így van.

Mert egy magabiztos nőnél nincs elragadóbb, és valljuk be, ha olyan dolgokat cibálunk magunkra, amikben feszengünk és kétségeink vannak, annak csak katasztrófa lehet a vége. Ha csak arra összpontosítasz, hogy kibuggyan-e egy kis pocak a testhez simuló ruhád alól, vagy hogy le tudsz-e menni a lépcsőn a holdig érő magas sarkúdban, akkor hogyan lehetnél jelen a pillanatban, hogyan figyelhetnél a srácra, aki ott áll melletted?

Sehogy!

Szóval én megfogadtam, hogy soha többé nem megyek randizni olyan ruhadarabokban, amelyekben lehet, hogy jobban festek, mint egy átlagos szerdai napon, de a magabiztosságom nagyjából a semmibe vész. Az eredmény pedig sok-sok jó randi, aminek lehet, hogy nem lett sírig tartó szerelem a vége, de egy szép este biztosan. Próbáld ki te is, és jöhetnek az önfeledt randik!

STOP: bármi, ami túl problémás

START: ruhák, amelyek nem igényelnek túl nagy figyelmet

Tölts el egy estét egy olyan miniben, ami állandóan felcsúszik, meg egy olyan mély dekoltázzsal, amire állandóan figyelni kell, nehogy kilátszódjon valami, és máris megérted, miről beszélek. Ha engem kérdezel, ma már azt gondolom, hogy a hátvillantás is legalább annyira szexi, viszont egy jóval biztosabb módja a wow-faktornak az első randin.

STOP: tűsarkú

START: block sarok

Olyan magas sarkút válassz, amiben bírod egész este. Sőt, nem csak bírod, de egy rossz hang sem hagyja el a szádat. Ha ez neked megy egy platformos vagy tűsarkú darabban, akkor csak tessék, de aztán semmi sírás!

STOP: rövid és még annál is rövidebb szoknyák

START: romantikus szabásvonalak

Régen a gardróbomban sorakoztak a minik, de ahogyan idősebb lettem, éreztem, hogy kifinomultabb darabokra lenne szükségem. Bizonyított tény, hogy bár a férfiak szeretik a női lábakat csodálni, de többre tartják azokat a nőket, akik titokzatosak maradnak az első randin. Arról nem is beszélve, hogy milyen előnye van annak, hogy nem kell az irodába magammal vinnem egy külön szettet, elég, ha választok egy olyan ruhát, ami az office dress code-ba is belelfér, aztán irány az esti találkozó.


És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

9 frizuratipp randevúra

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!