Amire senki sem számított: Amber Heard bevallotta, hogy még szereti Johnny Deppet

Amber Heard
Forrás: Jason Merritt/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere végén mindannyian azt hittük, hogy pár nap után elhalkul a két sztár körüli hajcihő, ám ezt a színésznő úgy néz ki még nem akarja elengedni.

A 36 éves színésznő pár napja adott egy interjút a Today műsorában, amelyben nemcsak az őt ért médiaháborúról beszélt és arról, hogy milyen befolyása lesz ez azokra a nőkre, akik hallatni akarják a hangjukat ebben a témában, hanem Johnny Depp iránti érzelmeiről is. Megdöbbentő módon annyi dráma és botrány után Amber Heard még mindig érez szerelmet volt férje iránt.

Szeretem őt. Teljes szívemből szerettem őt. És minden tőlem telhetőt megtettem, hogy egy mélyen megromlott kapcsolatot működőképessé tegyek, de nem voltam rá képes. Nincs rossz érzés vagy rosszindulat iránta. Tudom, hogy ezt nehéz lehet megérteni... Ha valaha is szerettél valakit, annak könnyűnek kell lennie.

Természetesen a jövővel kapcsolatos terveiről is kérdezték Ambert az interjúban, amelyre mindössze annyit válaszolt, hogy főállású anya akar lenni és nem akarja többé ügyvédekkel körbe venni magát. Tehát valószínű filmekben sem fogjuk látni egy darabig.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik egy film forgatásán szerettek egymásba

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!