„Amal olyan, akár egy csúnya férfi” - George Clooney feleségét betámadták a trollok, zseniális válasszal vágott vissza a színész

„Amal olyan, akár egy csúnya férfi” - George Clooney feleségét betámadták a trollok, zseniális válasszal vágott vissza a színész
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

George Clooney imádja Amal Clooney-t és bármi áron megvédi őt!

George Clooney nagyon sokáig Hollywood egyik elsőszámú nőcsábásza volt, egy lapon emlegették a másik nőfaló örök agglegénnyel, Leonardo DiCaprióval. Olyan híres nőkkel járt együtt, mint Kelly Preston, Cameron Diaz, Frances Fisher, Charlize Theron, Lucy Liu, Renée Zellweger, Elisabetta Canalis vagy Lisa Snowdon. Első felesége Talia Balsam volt, akit 1989-ben vett el, és akitől 1993-ban el is vált. A női neveket még ezeken felül is lehetne sorolni, így az egész világ megdöbbent, amikor kiderült, a sztár ismét házasodni készül.
Nem sokkal egy szakítása után, 2013 nyarán ismerkedett meg George Clooney az emberjogi ügyvédként tevékenykedő Amal Alamuddinnal (ma már Amal Clooney-ként ismerjük), aki nem csupán külsejével, de eszével is meghódította a férfit. Alig egy évvel később megtörtént az eljegyzés, amire a színész így emlékezett vissza egy interjúban:

Szó szerint csak úgy hirtelen féltérdre ereszkedtem és feltettem neki a nagy kérdést. Ő meg csak mondogatta, hogy hű meg ha, úgyhogy ott voltunk egy darabig. Aztán megszólaltam és azt mondtam neki, már 52 éves vagyok és 28 perce térdelek, szóval jó lenne, ha válaszolna, mert ki fog menni a csípőm és nem bírok majd felállni. Ekkor igent mondott

- mesélte a vicces, mégis megható sztorit George Clooney.

Amal Clooney olyan, mint egy csúnya férfi?

Nem mindenki volt oda a színész választáráért, rajongói hadjáratot indítottak Amal ellen, olyanokat írtak, hogy csúnya, túl vékony és pálcika lábai vannak. „Számomra hihetetlen, hogy George Clooney Amal Clooney mellett állapodott meg, mert úgy néz ki a nő, mint egy csúnya pasi” – írta valaki a neten kedvesen. „Kedvesnek tűnik, de messze túl vékony és a lábai is pálcikák!” – ment bele a testsszégyenítésbe valaki más a Twitteren.
George Clooney gyűlöli az ilyen megjegyzéseket, és minden interjújában visszavág a trolloknak és elmondja, a feleségére, ikergyermekei anyjára, mindent lehet mondani, csak rosszat nem, ugyanis kívül-belül tökéletes.

Galéria / 4 kép

Így nézett ki Amal Clooney, mielőtt híres lett volna

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.