Káprázatos látványt nyújtott Amal Clooney - Ruhája akár a 24 karátos arany

Amal és George
Forrás: Kevin Mazur/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt hetekben jó párszor tette tiszteletét a vörös szőnyegen a Clooney házaspár, akik közül Amal stílusát sosem lehet szó nélkül hagyni.

A csodaszép ügyvédnő képtelen hibázni, ha ruhákról van szó. Még civil időszakában is remek érzékkel nyúlt a ruhaköltemények kiválasztásához, hát még Clooney megismerése után, hiszen a színész mellett teljesen elengedhette a fantáziáját. Természetesen Amal sosem tartozott az extravagáns és sokat mutató szettek kedvelői közé.

Kép
forrás: Arturo Holmes/gettyimages

Ő elsősorban az eleganciát, a kifinomultságot és a színek harmóniáját veszi figyelembe egy-egy darabnál. Ez most csütörtökön is így volt, amikor a Clooney Alapítvány első Justice Albie Awards átadására érkeztek meg a New York-i Közkönyvtárba.

Kép
forrás: Arturo Holmes/gettyimages

Az elbűvölő Amal Clooney aranyszínű, rojtokkal teli hosszú estélyiben jelent meg, amelyben egyszerűen káprázatos látványt nyújtott. Amal ikrei születése után is karcsú és sudár maradt, így nem csoda, hogy minden szettjével igyekszik kiemelni előnyös testalkatát, amit mindenki irigyel tőle. Amal - aki kedden ünnepelte nyolcadik házassági évfordulóját Clooney-val -, csillogó megjelenését hozzáillő arany táskával és egy nyitott ezüst magassarkú cipővel egészítette ki.

A Clooney Foundation for Justice olyan újságírók, emberi jogi vezetők és más globális igazságvédők elismerésére jött létre, akik nagy kockázatnak vannak kitéve, azzal, amit tesznek.

Az esemény nevét Albie Sachs dél-afrikai ügyvédről és bíróról kapta, akit az apartheid elleni harca miatt börtönöztek be.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Híres nők, akik nem bízták a véletlenre és milliárdos férfihoz mentek feleségül

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Borbély Alexandra generációkat bemutató képe könnyeket csal a szemekbe

Új képet osztott meg a színésznő, amire nem lehet érzelemmentesen nézni.