Káprázatos látványt nyújtott Amal Clooney - Ruhája akár a 24 karátos arany

Amal és George
Forrás: Kevin Mazur/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt hetekben jó párszor tette tiszteletét a vörös szőnyegen a Clooney házaspár, akik közül Amal stílusát sosem lehet szó nélkül hagyni.

A csodaszép ügyvédnő képtelen hibázni, ha ruhákról van szó. Még civil időszakában is remek érzékkel nyúlt a ruhaköltemények kiválasztásához, hát még Clooney megismerése után, hiszen a színész mellett teljesen elengedhette a fantáziáját. Természetesen Amal sosem tartozott az extravagáns és sokat mutató szettek kedvelői közé.

Kép
forrás: Arturo Holmes/gettyimages

Ő elsősorban az eleganciát, a kifinomultságot és a színek harmóniáját veszi figyelembe egy-egy darabnál. Ez most csütörtökön is így volt, amikor a Clooney Alapítvány első Justice Albie Awards átadására érkeztek meg a New York-i Közkönyvtárba.

Kép
forrás: Arturo Holmes/gettyimages

Az elbűvölő Amal Clooney aranyszínű, rojtokkal teli hosszú estélyiben jelent meg, amelyben egyszerűen káprázatos látványt nyújtott. Amal ikrei születése után is karcsú és sudár maradt, így nem csoda, hogy minden szettjével igyekszik kiemelni előnyös testalkatát, amit mindenki irigyel tőle. Amal - aki kedden ünnepelte nyolcadik házassági évfordulóját Clooney-val -, csillogó megjelenését hozzáillő arany táskával és egy nyitott ezüst magassarkú cipővel egészítette ki.

A Clooney Foundation for Justice olyan újságírók, emberi jogi vezetők és más globális igazságvédők elismerésére jött létre, akik nagy kockázatnak vannak kitéve, azzal, amit tesznek.

Az esemény nevét Albie Sachs dél-afrikai ügyvédről és bíróról kapta, akit az apartheid elleni harca miatt börtönöztek be.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Híres nők, akik nem bízták a véletlenre és milliárdos férfihoz mentek feleségül

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!