Amal Clooney még Julia Roberts-et is lekörözte a vörös szőnyegen

Amal Clooney
Forrás: Tristan Fewings/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nemsokára bemutatásra kerül a Beugró a paradicsomba című film, amelynek két főszereplője nem más, mint Julia Roberts és George Clooney.

A két színész között régóta szoros a barátság, így az sem meglepő, hogy George szépséges felesége, Amal Clooney is jó kapcsolatot ápol a színésznővel. A bemutatókra ő is elkísérte a színészpárost, ahova rendre hibátlan ruhakölteményekben tették mindketten tiszteletüket, ám szombaton a Washingtonban megrendezett History Talks eseményén Amalnak sikerült túlragyognia barátnőjét. Az ügyvédnő egy mesés, skarlátvörös overálban jelent meg férje oldalán, aki mint mindig, most is nagyon büszke volt stílusos nejére.

Kép
forrás: Paul Morigi/Getty Images

Az 54 éves Julia Roberts egy tweed blézerruhát vett fel, amely szintén nagyon sikkes és elegáns hatást keltett, de még így sem volt elég ahhoz, hogy „legyőzze” Amalt a vörös szőnyegen. Amal Clooney már férje megismerése előtt is rajongott a nagy tervezők ruháiért. Többek között Oscar de la Renta és Stella McCartney darabjai is megtalálhatóak a gardróbjában, ám a legutóbbi nyilvános megjelenése alkalmából egy Elie Saab ruha lett a szerencsés.

Kép
forrás: Paul Morigi/Getty Images

A csipkéből készült, magasított nyakú, hosszú darab remekül kiemelte Amal vékony és sudár alakját. A ruha egyébként a márka Resort'22 kollekciójából van, amit még meg sem lehet venni a halandó embereknek. Noha a karácsony még messze van, de Amal máris elérte, hogy elkezdjünk kicsit inspirálódni a szettjei közül, amelyek az ünnepi alkalmakra is tökéletesek lennének.

Amal Clooney egyébként 8 éve ment hozzá George-hoz, és egy interjúban elárulta, hogy egy közös barátjuknak köszönhetően találkoztak először. Azóta két gyermek boldog szülei is, kapcsolatuk a mai napig boldog és megtörhetetlen.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Így nézett ki Amal Clooney, mielőtt híres lett volna

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Borbély Alexandra generációkat bemutató képe könnyeket csal a szemekbe

Új képet osztott meg a színésznő, amire nem lehet érzelemmentesen nézni.