Amal Clooney már most viseli a 2023-as tavasz egyik legnagyobb cipőtrendjét - és nem mellesleg zseniálisan áll neki!

Amal Clooney már most viseli a 2023-as tavasz egyik legnagyobb cipőtrendjét - és nem mellesleg zseniálisan áll neki!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Amal Clooney lábbelijére megéri egy pillantást vetned!

A kifinomult stílusáról híres Amal Clooney-t utoljára decemberben láthattuk a vörös szőnyegen, amikor férje, George Clooney életműdíjat kapott a Kennedy Center Honors-gálán, éppen ezért külön öröm, hogy pár hónap kihagyás után ismét hírt kapunk róla, és az már csak hab a tortán, hogy akarva akaratlanul is rögtön egy stílustippel tér vissza.

A világhírű színészt nemrég New Yorkban látogatta meg gyönyörű neje, új filmje, a Wolves forgatásán. Amal Clooney a tőle megszokott módon most is a visszafogott eleganciára szavazott, ami ezúttal egy mintás tweed kabátot, egy fehér miniruhát, egy fekete harisnyát és egy pár Mary Jane magas sarkú cipellőt jelentett. Utóbbi döntése pedig nemcsak azért különleges, mert a viszonylag hűvös idő ellenére is emellett a darab mellett tette le a voksát, hanem azért is, mert ez a lábbeli lesz az idei tavasz egyik nagy újrakezdője.

A Mary Jane névre keresztelt cipők hosszú évek, sőt évtizedek óta tartják a helyüket a divat körforgásában, és Az utóbbi pár szezonban megannyi továbbfejlesztett változatban próbáltak meggyőzni minket arról, hogy igenis helye van ennek az apró plusz pánttal ékesített darabnak a modern kor igényei között, és erre talán a legjobb példa az előttünk álló szezon színes választéka.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy hol találsz Amal Clooney választásához hasonló darabokat!

Galéria / 6 kép

Kopizd le a stílusát: Amal Clooney cipője lesz a 2023-as tavasz egyik nagy slágere

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 3 kép

Ruhadarabok, amiket Amal Clooney sosem viselne

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.