Nem tud hibázni! Amal Clooney randiszettje több mint tökéletes

Nem tud hibázni! Amal Clooney randiszettje több mint tökéletes
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Amal Clooney mindig a legjobb randitippeket adja, ha ruhákról van szó.

Amal Clooney hosszú évek óta tálcán kínálja számunkra a jobbnál jobb stílusötleteket, és meg kell hagyni, hogy nem csak az irodai megjelenésekben tud újat mutatni, de randiszettekben is verhetetlen.

Amal Clooney és George Clooneyt párosát a minap este a Comói-tónál csípték el barátaik körében. A társaság éppen egy laza hajókázást kötött össze egy könnyed sétával, Amal pedig a tőle megszokott módon egy lenyűgöző darabot választott az alkalomra.

Fodrokban és csipkékben bővelkedő romantikus, pánt nélküli fehér miniruhája maga volt a stílusos csoda, melynek könnyed fényét egy nyitott orrú bézs lábbelivel és csillogó ékszerekkel emelte még emlékezetesebbé. Mindeközben George a klasszikus szürke öltöny vonalra szavazott, ami szintúgy nagyon jól mutatott gyönyörű neje ruhája mellett.

Amal és George Clooney az év nagy részét egyébként az észak-olaszországi tó mellett töltik. A színész még 2002-ben szemelte ki és vásárolta meg magának Laglio városában, a 18. századi Villa Oleandra-t, ami kezdetként csak nyaralóként funkcionált, de mára már a család második otthonává vált


És ezt láttad már?

Galéria / 3 kép

Ruhadarabok, amiket Amal Clooney sosem viselne

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.