Álomszép! Olivia Wilde ruha nélküli felsőtesttel pózolt legújabb fotósorozatán

Olivia Wilde
Forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A 37 éves színésznő kicsit sem tétlenkedik, amíg ifjú szerelme, Harry Styles turnézni van.

Olivia, ugyanis megmutatta legújabb kampányának fotósorozatát – pontosabban néhány képet – , amelyek pillanatok alatt felrobbantották a netet. A képeken természetes sminkben, hullámos fürtökkel, de ami ennél is fontosabb ruha nélkül látni. A True Botanicals nevű márka nemcsak a hatóanyagai és az üzenete miatt olyan fontos a sztárnak, hanem azért is, mert ő maga az arca és egyben a társtulajdonosa is a termékeket gyártó cégnek.

A csodaszép nude fotókat az ismert fotós, Guy Aroch készítette a hírességről, aki Olivia kortalan szépségére akarta helyezni a hangsúlyt, így a képeket még csak nem is retusálták. Oliva egy vele készült interjúban azt mondta, hogy azért akarta retusálatlanul hagyni a képeket, hogy ezzel is azt az üzenetet közvetítse a világ felé, hogy photoshop és filterek nélkül is szeressék az emberek a testüket.

Ha lehetőséget kapunk arra, hogy megünnepeljük testünket, az hatással lesz mindenre. Hatással van arra, hogyan bánunk egymással és hogyan bánunk önmagunkkal.

Wilde-ot egyébként a két gyermeke indította el ezen a vonalon, aki szerint minden anyában egyfajta ösztön kel életre és szeretné, hogy minél biztonságosabb és tisztább termékekkel tudja szolgálni a csemetéi egészségét és életét. A riportban Wilde válása és jelenlegi párja is szóba került, amiről visszafogottan, de így nyilatkozott:

Jobban érzem magam, mint valaha….Amit az elmúlt év tanított nekem, az az, hogy az életünk legértékesebb feladata, hogy az időnket, és a szabadságunkat azokkal az emberekkel töltsük, akikkel valóban együtt szeretnénk lenni. Azt hiszem, ez valóban kihat az egészségünkre…

Wilde tavaly novemberben szakított vőlegényével és gyermekei apjával, Jason Sudeikisvel, mégpedig Harry Styles miatt, akivel legújabb filmjének forgatásán szerettek egymásba.

Ha kíváncsi vagy a legszebb fenekű hírességekre, akkor kattints a galériára!

Galéria / 7 kép

Booty Queens! Híres nők, akiknek a feneke megérne egy különdíjat

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Sztárok

A sztárok többsége Európába jár nyaralni: ezekre a helyekre még fapados géppel is eljuthatsz!

A hírességek kedvenc üdülőhelyei nyári úti tippként is megállják a helyüket. Van ahova fapados géppel is eljuthatsz! Mutatjuk a 11 nyaralóhely, ahol a sztárok is sűrűn megfordulnak!

Kép
Életmód

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép
Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Végre itt a nagybetűs nyár, ez idő tájt pedig még a legzsúfoltabb menetrendünkbe is szívesen építünk be egy-egy szabadtéri programot.

Kép
Sztárok

Hatalmas veszteség! Így emlékeznek a sztárok Donald Sutherlandre: "A kollégám volt és a barátom lett. Hiányozni fog a jelenléte ebben a világban"

Hatalmas veszteség érte tegnap a világot és filmipart: Donald Sutherland elhunyt. Így tisztelegnek előtte a sztárok és kollégák!

Kép
Életmód

Az asztrológusok azt ígérik, hogy az eperhold hatalmas megváltást hoz a kapcsolatok terén: ekkor következik be a változás!

A júniusi eperhold idejére azt ígérik, hogy sok jóra számíthatunk! Az asztrológusok szerint most ezekre a területekre kell összpontosítanunk!

Kép
Stílus

Unod a sima pólókat? Az aszimmetrikus felsőket a 2024-es nyár kihagyhatatlan alapdarabjaiként emlegetik már most is!

Néha érdemes lecserélni az alap pólódat egy-egy ilyen izgalmas aszimmetrikus felsőre.