Önmagunk elfogadására buzdít az Allee és az InStyle nem csak főállású modelleket felvonultató, egyedülálló virtuális divatbemutatója

Önmagunk elfogadására buzdít az Allee és az InStyle nem csak főállású modelleket felvonultató, egyedülálló virtuális divatbemutatója
Facebook
Twitter
Pinterest

Idén tavasszal egy virtuális divatbemutatóra és kerekasztal beszélgetésre invitálunk mindenkit április 9-én, az Allee Facebook oldalán!

Az élő esemény nem csak a szépség fogalmát járja körül egy kötetlen beszélgetés során, de bepillantást enged a kulisszák mögötti folyamatokba, legyen szó akár a koncepciók megálmodásáról vagy a 2021-es tavasz legmenőbb trendjeiről, szettjeiről.

Az online divatbemutatót az Allee facebook oldalán lehet megtekinteni április 9-én, péntek este 20:00 órától a Virtuális #bodypositivity divatbemutató & kerekasztal-beszélgetést.

Az Allee tavaszi online show-ján a valódi szépség áll a középpontban. Nem számít a kor, a súly, a ruhaméret, a magasság, csak te, úgy #ahogyvagy. A divatbemutató szereplői között különleges modellek, mint például Szalay Anna Lilla down-szindrómás aktivista vagy Ligetfalvi Anikó vitiligós (bőrfestékhiányos) volt modell is szerepelnek. Idén civil résztvevők is jelentkezhettek, akik közül 4 férfi és 4 női résztvevő szerepelhet az online térbe költöző Allee tavaszi divatshow-n.

A kiválasztott szereplők modellként próbálhatják ki magukat a tavaszi divatkollekcióban, emellett különleges helyszíneken, a Hotel Gellértben és a Gyógyfürdő egyes területein videóklip forgatáson is részt vehettek, amit a bevásárlóközpontban, illetve az Allee social media felületein is láthatnak az érdeklődők.

Kép

Az Allee mindig is kiemelten foglalkozott a divattal, és most a járványidőszakban különösen fontosnak tartjuk, hogy a szép külső mellett minél többen odafigyeljenek az egészséges belső egyensúlyra is. Számunkra különösen fontos a nyitottság, az elfogadás és az, hogy mindenki önmaga lehessen, ezért is indítottuk el bodypositivity kampányunkat és választottuk „az Allee-m úgy szeret, ahogy vagyok” szlogent.- fogalmazott a divatbemutató kapcsán Bernád Judit, az Allee center managere.

Kép

A közvetítés alatt sugárzott divatvideókban ismerős profi és hétköznapi szereplőkkel is találkozhattok, akik a pozitív testképről fogalmaznak meg izgalmas gondolatokat.

Téged is várunk!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.