A kommentelők szétszedték érte: Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyermekéhez fűződő kapcsolatáról

A kommentelők szétszedték érte: Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyermekéhez fűződő kapcsolatáról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyereknevelési szokásairól, őszinte szavai pedig nagy felháborodást keltettek.

Alicia Silverstone 1997-ben egy mozi előtt ismerte meg Christopher Jareckit rockzenészt, a találkozásból szerelem, majd egy 8 éves kapcsolat lett, amit 2005 júniusában egy boldogító igennel pecsételtek meg. Egyetlen közös gyermekük, Bear Blu Jarecki 2011-ben látta meg a napvilágot, a sztárpár útjai pedig kisfiuk születése után 7 évvel végleg elváltak.

Alicia Silverstone-t már 2012-ben se érdekelte az, hogy mit gondolnak róla mások, a színésznő akkor ugyanis egy olyan videót osztott meg, melyben előbb megrágja az ételt, majd a fia szájába teszi azt, mint egy anyamadár. A felvétel után sokan támadták a színésznőt furcsa módszere miatt és minden bizonnyal most is tudatában volt annak, hogy legújabb kijelentései is hasonló felháborodást keltenek majd a nyilvánosság körében.

A 46 éves színésztő a The Ellen Fisher Podcast vendége volt néhány hónapja, ahol gondolta, hogy mesél egy kicsit kisfiához fűződő kapcsolatáról...

Bear és én még mindig együtt alszunk.

- mesélte a Spinédzserek egykori sztárja.

Majd persze hozzátette azt, hogy valószínűleg ezen a kijelentésén sokan kiakadnak majd, de igazából nem érdekli a dolog.

Egy természetes, szerető anya vagyok. Hiszek a szeretetben, hiszek a természetben, és a mi társadalmunk fél a természettől és a szeretettől.

- folytatta a gondolatmenetet.

Majd kitért arra is, hogy kisfiát már egészen korán leszoktatta a pelenkáról és inkább a helyes WC használatra tanította.

Olyan hihetetlen volt, annyira egyszerű. Amikor befejeztem az etetést, ő elment a mosdóba, amikor felkelt a szundiból elment a mosdóba. Volt egy olyan időszak, amikor csak figyeltem őt meztelenül és vártam a jeleket. Ezek az apró kis jelzések nagyon viccesek voltak, mert néha egészen úgy hatott mintha flörtölne velem, mert közben mosolygott. Ez jelentette azt, hogy pisilnie kell.

- mesélte.

Alicia exférje először túlontúl hippisnek gondolta felesége módszerét, majd aztán elfogadta azt, hogy neje ezen nevelési elvekben hisz. Azt nem tudni, hogy mi a véleménye arról, hogy kisfia még mindig az anyukájával alszik, az internet népe azonban már most felmordult a hallottaktól. Sokan ugyanis úgy gondolják, hogy ez a szoros kapocs a jövőre nézve még visszaüthet majd, arról nem beszélve, hogy valahol nem egészséges az, ha egy kiskamasztól ennyire elveszik az intim teret, ami a fejlődése szempontjából kétségtelenül szükségszerű lehet. Aztán ki tudja?! Lehet, hogy a színésznőnek van igaza és ez a természetes módszer a gyereknevelés legfőbb kulcsa? Pár év múlva minden bizonnyal kiderül majd!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Hollywood legszigorúbb sztárszülői: ők nem engednek a szabályokból

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!