A kommentelők szétszedték érte: Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyermekéhez fűződő kapcsolatáról

A kommentelők szétszedték érte: Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyermekéhez fűződő kapcsolatáról
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyereknevelési szokásairól, őszinte szavai pedig nagy felháborodást keltettek.

Alicia Silverstone 1997-ben egy mozi előtt ismerte meg Christopher Jareckit rockzenészt, a találkozásból szerelem, majd egy 8 éves kapcsolat lett, amit 2005 júniusában egy boldogító igennel pecsételtek meg. Egyetlen közös gyermekük, Bear Blu Jarecki 2011-ben látta meg a napvilágot, a sztárpár útjai pedig kisfiuk születése után 7 évvel végleg elváltak.

Alicia Silverstone-t már 2012-ben se érdekelte az, hogy mit gondolnak róla mások, a színésznő akkor ugyanis egy olyan videót osztott meg, melyben előbb megrágja az ételt, majd a fia szájába teszi azt, mint egy anyamadár. A felvétel után sokan támadták a színésznőt furcsa módszere miatt és minden bizonnyal most is tudatában volt annak, hogy legújabb kijelentései is hasonló felháborodást keltenek majd a nyilvánosság körében.

A 46 éves színésztő a The Ellen Fisher Podcast vendége volt néhány hónapja, ahol gondolta, hogy mesél egy kicsit kisfiához fűződő kapcsolatáról...

Bear és én még mindig együtt alszunk.

- mesélte a Spinédzserek egykori sztárja.

Majd persze hozzátette azt, hogy valószínűleg ezen a kijelentésén sokan kiakadnak majd, de igazából nem érdekli a dolog.

Egy természetes, szerető anya vagyok. Hiszek a szeretetben, hiszek a természetben, és a mi társadalmunk fél a természettől és a szeretettől.

- folytatta a gondolatmenetet.

Majd kitért arra is, hogy kisfiát már egészen korán leszoktatta a pelenkáról és inkább a helyes WC használatra tanította.

Olyan hihetetlen volt, annyira egyszerű. Amikor befejeztem az etetést, ő elment a mosdóba, amikor felkelt a szundiból elment a mosdóba. Volt egy olyan időszak, amikor csak figyeltem őt meztelenül és vártam a jeleket. Ezek az apró kis jelzések nagyon viccesek voltak, mert néha egészen úgy hatott mintha flörtölne velem, mert közben mosolygott. Ez jelentette azt, hogy pisilnie kell.

- mesélte.

Alicia exférje először túlontúl hippisnek gondolta felesége módszerét, majd aztán elfogadta azt, hogy neje ezen nevelési elvekben hisz. Azt nem tudni, hogy mi a véleménye arról, hogy kisfia még mindig az anyukájával alszik, az internet népe azonban már most felmordult a hallottaktól. Sokan ugyanis úgy gondolják, hogy ez a szoros kapocs a jövőre nézve még visszaüthet majd, arról nem beszélve, hogy valahol nem egészséges az, ha egy kiskamasztól ennyire elveszik az intim teret, ami a fejlődése szempontjából kétségtelenül szükségszerű lehet. Aztán ki tudja?! Lehet, hogy a színésznőnek van igaza és ez a természetes módszer a gyereknevelés legfőbb kulcsa? Pár év múlva minden bizonnyal kiderül majd!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Hollywood legszigorúbb sztárszülői: ők nem engednek a szabályokból

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ez a jóképű, 27 éves srác Bob Marley unokája - fotó

Bob Marley unokája, Skip Marley feltűnik a legenda életéről forgatott filmben is!