A kommentelők szétszedték érte: Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyermekéhez fűződő kapcsolatáról

A kommentelők szétszedték érte: Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyermekéhez fűződő kapcsolatáról
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Alicia Silverstone meglepő titkot árult el gyereknevelési szokásairól, őszinte szavai pedig nagy felháborodást keltettek.

Alicia Silverstone 1997-ben egy mozi előtt ismerte meg Christopher Jareckit rockzenészt, a találkozásból szerelem, majd egy 8 éves kapcsolat lett, amit 2005 júniusában egy boldogító igennel pecsételtek meg. Egyetlen közös gyermekük, Bear Blu Jarecki 2011-ben látta meg a napvilágot, a sztárpár útjai pedig kisfiuk születése után 7 évvel végleg elváltak.

Alicia Silverstone-t már 2012-ben se érdekelte az, hogy mit gondolnak róla mások, a színésznő akkor ugyanis egy olyan videót osztott meg, melyben előbb megrágja az ételt, majd a fia szájába teszi azt, mint egy anyamadár. A felvétel után sokan támadták a színésznőt furcsa módszere miatt és minden bizonnyal most is tudatában volt annak, hogy legújabb kijelentései is hasonló felháborodást keltenek majd a nyilvánosság körében.

A 46 éves színésztő a The Ellen Fisher Podcast vendége volt néhány hónapja, ahol gondolta, hogy mesél egy kicsit kisfiához fűződő kapcsolatáról...

Bear és én még mindig együtt alszunk.

- mesélte a Spinédzserek egykori sztárja.

Majd persze hozzátette azt, hogy valószínűleg ezen a kijelentésén sokan kiakadnak majd, de igazából nem érdekli a dolog.

Egy természetes, szerető anya vagyok. Hiszek a szeretetben, hiszek a természetben, és a mi társadalmunk fél a természettől és a szeretettől.

- folytatta a gondolatmenetet.

Majd kitért arra is, hogy kisfiát már egészen korán leszoktatta a pelenkáról és inkább a helyes WC használatra tanította.

Olyan hihetetlen volt, annyira egyszerű. Amikor befejeztem az etetést, ő elment a mosdóba, amikor felkelt a szundiból elment a mosdóba. Volt egy olyan időszak, amikor csak figyeltem őt meztelenül és vártam a jeleket. Ezek az apró kis jelzések nagyon viccesek voltak, mert néha egészen úgy hatott mintha flörtölne velem, mert közben mosolygott. Ez jelentette azt, hogy pisilnie kell.

- mesélte.

Alicia exférje először túlontúl hippisnek gondolta felesége módszerét, majd aztán elfogadta azt, hogy neje ezen nevelési elvekben hisz. Azt nem tudni, hogy mi a véleménye arról, hogy kisfia még mindig az anyukájával alszik, az internet népe azonban már most felmordult a hallottaktól. Sokan ugyanis úgy gondolják, hogy ez a szoros kapocs a jövőre nézve még visszaüthet majd, arról nem beszélve, hogy valahol nem egészséges az, ha egy kiskamasztól ennyire elveszik az intim teret, ami a fejlődése szempontjából kétségtelenül szükségszerű lehet. Aztán ki tudja?! Lehet, hogy a színésznőnek van igaza és ez a természetes módszer a gyereknevelés legfőbb kulcsa? Pár év múlva minden bizonnyal kiderül majd!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Hollywood legszigorúbb sztárszülői: ők nem engednek a szabályokból

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!