Emlékszel még a Jurassic Park szőke kislányára? 30 évvel a film után rá sem lehet ismerni Ariana Richards-ra

Emlékszel még a Jurassic Park szőke kislányára? 30 évvel a film után rá sem lehet ismerni Ariana Richards-ra
Forrás: UIP-Duna Film

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Nézd meg, mennyit változtak a Jurassic Park szereplői az 1993 óta!

Szinte hihetetlen, de éppen 30 éve annak, hogy bemutatásra került a mozikban a Jurassic Park. A film premierje 1993. június 9-én volt a National Building Museumban két gyermekalapítvány támogatásával egybekötve. Ami még megdöbbentőbb, hogy a filmtörténet egyik legikonikusabb filmzenéjén John Williams csak 1993 februárjának végén kezdett el dolgozni, és egy hónappal később már John Neufeld és Alexander Courage vezényelt hozzá. A hangeffektekért felelős csapat George Lucas vezetésével csak április végén fejezte be a munkát, így a Jurassic Park végül csak 1993. május 28-ára készült el, alig két héttel a bemutató előtt.
A Jurassic Park bemutatója idején a valaha készült legjövedelmezőbb filmmé vált, maga mögé utasítva az E. T., a földönkívülit. A sikert tovább 2 film követte, majd 2015-ben, a Jurassic World bemutatásával újjáéledt a franchise. A kör pedig a tavaly bemutatott Jurassic World: Világuralommal zárult be, melyben visszatértek
az első film jól ismert szereplői közül, ahogy a hivatalos világpremieren is feltűnt néhány ismerős arc. Például Ariana Richards, aki Lex-et alakította az első részben, és bár a Jurassic Park után számos szerepet kapott 2013 óta egyetlen filmben vagy sorozatban sem játszott, a hírek szerint ma festészettel foglalkozik. Közben viszont nagyon megváltozott...

de ez nem csak rá igaz, nézd meg hogy néznek ki napjainkban a Jurassic Park szereplői!

Galéria / 8 kép

Akkor és most: így néznek ki ma az 1993-as Jurassic Park szereplői

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!