Le sem tagadhatná, mennyire boldog! Így él most a nemváltó műtéten átesett Elliot Page - FOTÓK

Le sem tagadhatná, mennyire boldog! Így él most a nemváltó műtéten átesett Elliot Page - FOTÓK
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Elliott Page most ünnepli 36. születésnapját, és végre boldogabb, mint valaha!

Elliot Page 1987. február 21-én látta meg a napvilágot Ellen Page néven az új-skóciai Halifaxban egy tanárnő és egy grafikus gyermekeként. Még 10 éves se volt, amikor megkapta első szerepét a Pit Pony című filmben, majd öt évvel később, 2002-ben már egy nagyjátékfilmben, a Marion Bridge-ben mutatta meg tehetségét, amit olyan alkotások követtek, mint az elismerő kritikákat begyűjtő Cukorfalat, az X-Men: Az ellenállás vége, a Juno, az Eredet, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai, vagy Az Esernyő Akadémia című sorozat. Karrierje mellett magánéletéről mindig is kevesebb szó esett, míg végül Elliot Page még Ellenként 2014 februárjában lezárta a körülötte keringő találgatásokat, amikor a Time To THRIVE néven ismert előadásban megelégelve a folyamatos bujkálást, a nyilvánosság előtt is felvállalta azt, hogy a saját neméhez vonzódik.

2018 januárjában kötötte össze az életét párjával, a táncos és koreográfus Emma Portnerrel, ám boldogságuk sajnos nem tartott sokáig. A 2020-as év közepén szakítottak, és 2021-ban hivatalosan is véglegesítették válásukat. Mindeközben a sztár 2020. december 1-jén az Instagram-oldalán egy közleményben jelentette azt, hogy transznemű és a jövőben Elliot Page néven éli tovább életét. A színész nemváltó műtéten is átesett, majd 2021 szeptemberében már férfiként debütált a vörös szőnyegen, és a szerelem is ismét rátalált, 2022 novemberében már új párja, Mae Martin társaságban érkezett a a Los Angeles-i LACMA Art +Film Gálára. Elliot legfrissebb képeit elnézve le se tagadhatná, hogy mennyire boldog, mert végre az lehet, aki a lelke mélyén mindig is volt!

Most pedig nézd meg, hogy mennyit változott Elliot Page az évek során, és hogy él napjainkban!

Galéria / 17 kép

Akkor és most: Így változott Elliot Page az évek során

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Transznemű színésznők, akik megváltoztatják Hollywoodot

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.