Élete legdögösebb formájában! Adele elárulta több, mint 50 kilós fogyásának titka, mely megváltoztatta az életét

Élete legdögösebb formájában! Adele elárulta több, mint 50 kilós fogyásának titka, mely megváltoztatta az életét
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egyik legnépszerűbb brit énekesnő, Adele soha nem rejtette véka alá a súlyproblémáját, és ahogy megszabadult a felesleges kilóitól, mindenki azt kérdezgette tőle, hogyan volt erre képes?

Adele megtestesíti az igazi brit nőt, elegáns, kifinomult, szarkasztikus humorát és stílusát pedig nem lehet nem szeretni. Azért is példaképnek tekinthető, hogy a fiát nyíltan feministának neveli, legutóbb pedig Harry Styles 21. születésnapjára küldött vicces ajándékával hívta fel magára a figyelmet (az énekesnő meglepte a One Direction egykori frontemberét a 21. c. albumának egy dedikált példányával). A tottanhami születésű sztár keményen dolgozott a sikereiért, így nem véletlen került fel a leggazdagabb 30 év alattiak listájára Nagy-Britanniában. A 15-szörös Grammy-díjas énekesnő az utóbbi években sokat változott, nem csak jellegzetes frizuráját, és szemceruzáját cserélte le, de a pletykák szerint több, mint 50 kilótól szabadult meg, amiről ő azonban nem szívesen nyilatkozik. Nemrég egy interjúban ismét szóba került a téma, és ő rövidre is zárta a kérdést azzal, hogy változtatott az étrendjén, több időt fordít a mozgásra, és lemondott a kedvenc forró italáról. Mint a legtöbb brit, úgy Adele is igazi tea rajongó hírében állt, és bevallása szerint ezen kellett változtatni ahhoz, hogy beinduljon nála a fogyás.
„Régebben napi szinten megittam legalább 10 csésze teát, dupla cukorral. Napi 20 adag cukrot elfogyasztottam. Ennek vége. De ezen kívül nem vagyok hajlandó másról lemondani, például arról, hogy a barátaimmal ebédeljek egy jót” - vallotta be az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy amióta nem iszik ennyi cukros teát, sokkal több energiája van, mint valaha.

„Szeretek önmagam lenni, mindig is az voltam, aki vagyok. Nem leszek egy megrögzött diétázó, akinek elveszi az életkedvét az, hogy állandóan számolgatja a kalóriákat, mert vékony akar lenni, mint egy modell. Nem vagyok hajlandó ilyen nyomással élni az életemet” - fogadkozott az énekesnő, aki csak úgy ragyog, és most csúcsformában érzi magát. És valljuk be, kifejezetten jól is áll neki.

Galéria / 17 kép

Így fogyott el Adele 10 év alatt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.