Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Példakép! Adele először mesélt hihetetlen fogyásának történetéről, és van egy nagy tanulsága annak, amit mondott

Példakép! Adele először mesélt hihetetlen fogyásának történetéről, és van egy nagy tanulsága annak, amit mondott
Forrás: gettyimages.com

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Még mindig csak ámulunk azon, hogy milyen bomba formában van az énekesnő!

Először 2019 októberében számoltunk be arról, hogy Adele válása után életmódváltásba kezdett, ezt pedig olyan szinte sikerült fokoznia, hogy 2020 augusztusában már alig ismertünk rá. Az énekesnő több mint 40 kilótól szabadult meg a ketogén diéta és személyi edzője segítségével, akivel az elmúlt 3 évben naponta kétszer-háromszor edzett.

Adele pedig le se tagadhatná, hogy milyen jól érzi magát a bőrében. Hosszú idő után a szerelem is rátalált Rich Paul sportügynök személyében, és öt év után hamarosan debütál új albuma is. Egy szó mint száz, az énekesnő életében most minden a helyére került és végre elérte azt a külső-belső harmóniát, amire már évek óta annyira vágyott. Erről az átalakulásról és az elmúlt évekről most a Vogue hasábjain mesélt!

Arra jöttem rá, hogy miközben edzem, elmúlnak a szorongásaim.

- kezdte.

Viszont valami másról is mesélt. Amikor tavaly májusban megosztott egy fotót magáról, hogy megköszönje a rajongóinak a születésnapi köszöntéseket, illetve az egészségügyi dolgozóknak azt a sok erőfeszítést, amit az emberekért tesznek, a sok pozitív komment mellett bizony az irigykedők is előkerültek.

Megértem, hogy egyes nők miért érezték sértve magukat. Vizuálisan sok nőt képviseltem. De én ugyanaz az ember vagyok. A legdurvábban a nők beszéltek a testemről. Rohadtul csalódott voltam emiatt. Megbántottak!

- mesélte a negatív kommentekről.

Sok hírességgel ellentétben Adele átalakulása nem egy marketing kampány része, nincs valami csodatermék a háttérben és nagyobb bejelentést sem tervez tenni semmilyen témában. Szimplán csak elérkezett arra a pontra, hogy úgy érezte, itt az ideje rendbe tennie az életét minden téren!

Az embereket meglepte, hogy nem osztottam meg velük az "utamat". Megszokták, hogy mindenki mindent dokumentál az Instagramon, és a legtöbb ember az én helyemben kötne valami nagyszerű üzletet egy diétás márkával. A fészkes fenét érdekel ez. Én ezt magamért tettem, és nem másért. Szóval miért kellett volna bármit is megosztanom? Nem találtam ebben semmi különlegeset. Ez az én testem.

És ezt láttad már?

Galéria / 17 kép

Így fogyott el Adele 10 év alatt

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.