Példakép! Adele először mesélt hihetetlen fogyásának történetéről, és van egy nagy tanulsága annak, amit mondott

Példakép! Adele először mesélt hihetetlen fogyásának történetéről, és van egy nagy tanulsága annak, amit mondott
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Még mindig csak ámulunk azon, hogy milyen bomba formában van az énekesnő!

Először 2019 októberében számoltunk be arról, hogy Adele válása után életmódváltásba kezdett, ezt pedig olyan szinte sikerült fokoznia, hogy 2020 augusztusában már alig ismertünk rá. Az énekesnő több mint 40 kilótól szabadult meg a ketogén diéta és személyi edzője segítségével, akivel az elmúlt 3 évben naponta kétszer-háromszor edzett.

Adele pedig le se tagadhatná, hogy milyen jól érzi magát a bőrében. Hosszú idő után a szerelem is rátalált Rich Paul sportügynök személyében, és öt év után hamarosan debütál új albuma is. Egy szó mint száz, az énekesnő életében most minden a helyére került és végre elérte azt a külső-belső harmóniát, amire már évek óta annyira vágyott. Erről az átalakulásról és az elmúlt évekről most a Vogue hasábjain mesélt!

Arra jöttem rá, hogy miközben edzem, elmúlnak a szorongásaim.

- kezdte.

Viszont valami másról is mesélt. Amikor tavaly májusban megosztott egy fotót magáról, hogy megköszönje a rajongóinak a születésnapi köszöntéseket, illetve az egészségügyi dolgozóknak azt a sok erőfeszítést, amit az emberekért tesznek, a sok pozitív komment mellett bizony az irigykedők is előkerültek.

Megértem, hogy egyes nők miért érezték sértve magukat. Vizuálisan sok nőt képviseltem. De én ugyanaz az ember vagyok. A legdurvábban a nők beszéltek a testemről. Rohadtul csalódott voltam emiatt. Megbántottak!

- mesélte a negatív kommentekről.

Sok hírességgel ellentétben Adele átalakulása nem egy marketing kampány része, nincs valami csodatermék a háttérben és nagyobb bejelentést sem tervez tenni semmilyen témában. Szimplán csak elérkezett arra a pontra, hogy úgy érezte, itt az ideje rendbe tennie az életét minden téren!

Az embereket meglepte, hogy nem osztottam meg velük az "utamat". Megszokták, hogy mindenki mindent dokumentál az Instagramon, és a legtöbb ember az én helyemben kötne valami nagyszerű üzletet egy diétás márkával. A fészkes fenét érdekel ez. Én ezt magamért tettem, és nem másért. Szóval miért kellett volna bármit is megosztanom? Nem találtam ebben semmi különlegeset. Ez az én testem.

És ezt láttad már?

Galéria / 17 kép

Így fogyott el Adele 10 év alatt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.