Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family filmek sztárjai

Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family filmek sztárjai
Forrás: UIP-Duna Film, InterCom

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A '90-es évek ikonikus filmjeinek listájáról bizony az Addams Family sem hiányozhat!

A Charles Addams amerikai karikaturista által megálmodott Addams Family először 1938-ban, a The New Yorker magazin hasábjain tűnt fel egyoldalas képregény formájában, úgymond egyfajta görbe tükröt tartva a 20. század idillikus családmodelljével szemben.

Az igencsak különc, gazdag család történetei pedig olyannyira sikeresnek bizonyultak, hogy 1964-ben filmsorozat készült belőlük a két évadon át futó szériához készült főcímdal pedig akkora telitalálatnak bizonyult, hogy az utána következő rajzfilmekben, illetve az egészestés filmekben is ezek a dallamok köszönnek vissza. A leghíresebb adaptáció mind közül az 1991-ben bemutatott Addams Family – A galád család, amit szinte ugyanezzel a szereplőgárdával sikerült folytatniuk 1993-ban az Addams Family 2. - Egy kicsivel galádabb a család címmel.

Kép
forrás: Fórum Hungary

1990-ben a forgatás azonban nem indult annyira gördülékenyen, mint ahogy tervezték, eredetileg ugyanis az Orion Pictures készítette volna el az alkotást, ám a kialakult csődhelyzet miatt kénytelenek voltak átadni a Paramountnak a projektet, ahol viszont az újonnan kinevezett főnökség már nem annyira rajongott az ötletért, és ez a forgatásra is rányomta a bélyegét. Barry Sonnenfeld által rendezett mozi végül hatalmas sikernek bizonyult és az egész világot meghódította a bizarr, ám kétségtelenül sajátos, fekete humorral dolgozó család története.

Népszerűségük pedig a mai napig töretlen, így nem meglepő, hogy a Netflixen 2022-ben debütált, a família lánycsemetéjére épülő Wednesday című sorozat a streamingszolgáltató egyik legfelkapottabb szériája lett. Szóval most kicsit felbolygatjuk a múltat és megnézzük, hogy ez eredeti film szereplői mennyit változtak a premier óta eltelt több mint 30 évben.

Kattints tovább és mutatjuk, hogy mi történt az Addams Family egykori szereplőivel!

Galéria / 11 kép

Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family sztárjai

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 alkalom, amikor Jenna Ortega szuperdögös Wednesday Addamsnek öltözött

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.