"Átléptem a határt" - Adam Levine-t hűtlenséggel vádolják, a zenész is megszólalt

"Átléptem a határt" - Adam Levine-t hűtlenséggel vádolják, a zenész is megszólalt
Forrás: Christopher Polk/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Megdöbbentő infók derültek ki a világsztárról.

Alig két hete, egy lesifotó után derült ki, hogy Adam Levine és Behati Prinsloo harmadik gyermeküket várják. Bár túl sokat nem árultak el az örömhír kapcsán, a modell néhány fotón megmutatta kerekedő pocakját:

Azonban az örömük nem tartott túl sokáig, ugyanis az elmúlt napokban rengeteg megdöbbentő infó derült ki a Maroon 5 frontemberéről. 8 év és két közös kislány után ugyanis azt rebesgetik, hogy Adam Levine egy éven át tartó románcba keveredett egy csinos Instagram modellel, Sumner Stroh-val, aki TikTokon rántotta le a leplet viszonyáról a zenésszel. Elárulta, hogy afférba keveredtek, amely egy évig tartott, számos flörtölős üzenetet is váltottak, majd véget ért a dolog. És most, hogy Adam felesége várandós, a férfi felkereste őt ismét! Méghozzá azzal, hogy arra gondolt, róla nevezné el a következő babát...

Ennek hallatán persze rengeteg felháborodott komment lepte el a zenész Instáját, aki maga is megszólalt az ügyben. Azt állítja, hogy afférjuk sosem volt, de beismeri, hogy átlépett bizonyos határokat életének egy olyan szakaszában, amit azóta már megbánt. Hozzátette, hogy családja a legfontosabb neki, és hülyeség volt mindezt kockára tenni.

Sok mindent mondanak most rólam, és szeretnék tisztázni pár dolgot. Rossz volt az ítélőképességem, amikor a feleségemen kívül valakivel flörtölős stílusban beszéltem. Nem volt afférom, de tény, hogy átléptem a határt életemnek egy megbánt szakaszában. Bizonyos esetekben ez illetlenség volt; beismerem, és óvatos lépéseket teszek azért, hogy ezt megoldjuk a családommal. A feleségem és a családom az egyetlen, ami érdekel ezen a világon. Hogy olyan naiv és buta voltam, hogy kockáztattam az egyetlen dolgot, ami igazán fontos nekem, életem legnagyobb hibája volt. Sosem fog előfordulni még egyszer. Vállalom a felelősséget. Túl fogunk jutni rajta. Együtt fogunk tovább lépni.

Miután Adam Levine nyilatkozata napvilágot látott, a modell rögtön reagált, annyit, hogy "valaki adjon ennek a férfinek egy szótárat", utalva arra, hogy bár beismeri, hogy történt köztük néhány dolog, tagadja az affért. Az ügy pedig tovább gyűrűzött, miután még több nő állt ki és fedte fel, hogy Adam Levine különböző üzenetekkel bombázta őket, miközben a zenész és felesége már javában házasok voltak.

És hogy milyen hatással van ez rájuk? A róluk készült friss lesifotók alapján Behati Prinsloo nem hagyja, hogy a hírek befolyásolják kapcsolatukat, vidáman jelentek meg kettesben.

ÉS azt tudtad, hogy ezek a sztárpárok is együtt maradtak a megcsalás ellenére?

Galéria / 7 kép

Sztárpárok, akik megcsalás után együtt maradtak - legalábbis egy ideig

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.

Kép
Stílus

Nyáry Luca: 4 makacs tévhit a modellek életével kapcsolatban

Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Kép
Stílus

Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.

Kép
Sztárok

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!