A végső cél a harmonikus test

A végső cél a harmonikus test
Forrás: Dr. Rose Magánkórház

Szépség

Kneipp Jó éjszakát Tusfürdő vélemény! Teszteltük, hogy tényleg pihentetőbb-e az alvás a márka új termékével

Promóciók

ÍME A TÖKÉLETES ILLAT AZ IGAZÁN ÖSSZETARTÓ PÁROKNAK: MEGÉRKEZETT A K&Q EAUX DE PARFUM INTENSE BY DOLCE&GABBANA

Promóciók

Fedezd fel az Ecco la Pasta mediterrán ízvilágú tésztákat az Ecofamily üzletekben!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Sobor-módszer lényege: a plasztikai sebészetben is létezik a művészet világának megfelelő arányrendszer.

A cikk támogatója a Dr. Rose Magánkórház

Évente több mint 500 mellplasztikai műtétet végez Dr. Sobor György, a Dr. Rose Magánkórház plasztikai sebésze, aki őszintén vallja: „Számomra a nőiesség és a harmónia a legfontosabb. Mindig arra törekszem, hogy az orvos szakmai szempontok szerinti, és a plasztikai sebészet arányrendszerének megfelelő, harmonikus testet hozzak létre.”

A mellet érintő beavatkozások három féle lehet: létezik mellnagyobbítás, mellfelvarrás, ezek kombinációja, és mellkisebbítés. A kisebbítésnél csökkentik a mell méretét - ez egy speciális mellfelvarrás -, elvesznek a mell állományából és a bőrből. A mellfelvarrásnál a bőr mennyiségét csökkentik, a mellnagyobbításnál pedig az implantátumokkal plusz térfogatot kap a mell. A kombinált mellplasztika során a plasztikai sebész implantátum behelyezésével és a mellek megemelésével alakítja ki az új, esztétikus formát.

Dr. Sobor György szerint, van egy határ, amin belül meg lehet szépíteni egy megereszkedett mellet implantátummal, de sok esetben felvarrásra is szükség lehet. Szerinte akkor sikerült jól egy mellplasztika, amikor nem feltétlenül lehet észrevenni, hogy beavatkozás történt. „Egy műtét során azonban fontos, hogy kialakuljon a test és lélek harmóniája, a gyógyulási folyamat végén a páciens kiegyensúlyozott és magabiztos legyen” – véli több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött a plasztikai sebész.

Kép
forrás: Dr. Rose Magánkórház

A Dr. Rose Magánkórházban minden felmerülő kérdésre megadják a választ a szakemberek. Az, hogy melyik eljárás lesz a legmegfelelőbb egy páciens számára, abban a sebész tud a legtöbbet segíteni. Számos tényezőt kell figyelembe venni: felmérik a test alakját, a páciens életmódját és általános céljait, majd segítenek meghozni a nehéz döntéseket.

„Fontos, hogy a lehető legjobb pszichés és egészségügyi állapotban legyen az a páciens, aki rászánja magát egy plasztikai beavatkozásra” – emeli ki a specialista. Sokszor felmerül a megfelelő időpont kiválasztásának kérdése is. A mellnagyobbítást, orr-, fül-, szemhéj-, arcplasztikát az év bármely időszakában el lehet végezni, a hasplasztikát, mellfelvarrást, mellkisebbítést és zsírleszívást nagyon meleg nyári hónapokban nem javasolt betervezni. Fontos, hogy a páciensek úgy válasszanak időpontot, hogy az életükbe beleférjen az, hogy néhány hétig csak a gyógyulásra összpontosítanak.

„Léteznek a műtéti lehetőségek, és van, amit meg tudunk valósítani. Fontos, hogy ezek találkozzanak a páciens elvárásával és olyan eredményt hozzunk létre, amitől mosolyog a páciens és úgy érezi, hogy azt kapta, amit szeretett volna” – talán ez a legfontosabb Dr. Sobor György számára. A Dr. Rose Magánkórház számára a páciensek visszajelzései a legfontosabbak. Ismerjék meg Erika történetét, akit Dr. Sobor György műtött a Dr. Rose Magánkórházban:

Videók

Szépség

Kneipp Jó éjszakát Tusfürdő vélemény! Teszteltük, hogy tényleg pihentetőbb-e az alvás a márka új termékével

Promóciók

ÍME A TÖKÉLETES ILLAT AZ IGAZÁN ÖSSZETARTÓ PÁROKNAK: MEGÉRKEZETT A K&Q EAUX DE PARFUM INTENSE BY DOLCE&GABBANA

Promóciók

Fedezd fel az Ecco la Pasta mediterrán ízvilágú tésztákat az Ecofamily üzletekben!

Kép
Szépség

Ezeket kell beszerezned! 10 most akciós sminktermék, amivel káprázatos tavaszi sminket készíthetsz

Itt az ideje, hogy a nude és barnás sminkjeinket eltegyük a fiókba! Mutatjuk, miket kell beszerezned a tökéletes tavaszi sminkhez!

Kép
Életmód

A szakértő könyörögve kéri: Étrend-kiegészítők, amiket nem szabad együtt bevenni

Ezek az étrend-kiegészítők együtt szedve akár veszélyesek is lehetnek!

Kép
Sztárok

Sydney Sweeney ruhaválasztásával először Angelina Jolie-t, aztán Julia Robertset másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Sydney Sweeney stylistja nagyon jó helyekről szerzi a csillag vörös szőnyeges megjelenésének inspirációit!

Kép
Életmód

Toplista: Minden idők 10 legszexibb férfi tévés karaktere

Csak helyeselni tudunk a listán szereplő nevekkel!

Kép
Sztárok

Azt mondták, nem elég jó modellnek! Így változott át szende tinilányból a kifutók csillagává Kate Moss

Sokan nem hittek Kate Mossban, mert azt mondták, hogy nem az a tipikus szupermodell alkat! Nézd meg az akkor és most fotóit!