A haj a megjelenés koronája: TRESemmé és a Celeni különleges nyereményjátékra hív

A haj a megjelenés koronája: TRESemmé és a Celeni különleges nyereményjátékra hív
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Nyereményjátékkal szerezheted be az idei nyár talán legtrendibb hajkiegészítőit.

Festjük, mossuk, szárítjuk, vasaljuk, göndörítjük, nyúzzuk. Olykor gondosan elrendezzük, de persze legtöbbször csak összekötjük, jó szorosan, hogy ne zavarjon edzés közben vagy ne melegítsen még tovább a nyári melegben. Pedig a hajunk ennél több ünneplést érdemel, így a TRESemmé és a Celeni egy hajkiegészítő kollekcióval segít minden nőt, hogy hajkoronánk valóban ékszerünkké válhasson.

A TRESemmé célkitűzése évtizedek óta ugyanaz: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, pont úgy, mintha épp a fodrásztól lépett volna ki, ezért professzionális minőségű hajápoló és hajformázó termékekkel segíti mindennapjainkat. A TRESemmé számára a hétköznapi magabiztosságot adó divat legalább olyan fontos, mint a megfelelő hajápoló termékek előállítása, hisz mindkettő elengedhetetlen annak érdekében, hogy egyéniségünknek megfelelő lenyűgöző hatást érjünk el.

A Cselényi Eszter alapította Celeni egy vérbeli magyar márka, és a TRESemméhez hasonlóan eltökélt a magas minőség és az egyedi stílus mellett. A 2010-ben alapított márkának minden egyes terméke Magyarországon készül, de ellentétben sok fiatal tervező darabjaival, azok nem saját boltokban érhetők el, hanem multibrand üzletekben, hogy minél szélesebb közönséghez jussanak el a kollekciók.

Egyre inkább az a véleményem, hogy a világ és a társadalom merőben megváltozott, ezzel pedig a benne élő nők is. A nőiesség azonban örök, és véleményem szerint ezt a tényt vétek lenne eltékozolni. Mindezt szem előtt tartva egy olyan márkát igyekszem képviselni, ami kiemeli a nők szépségét, hordható a mindennapokban, előremutató és a kiegészítők hatására mérhetetlenül változatossá, simulékonnyá válik.

Cselényi Eszter látásmódja a nőkről, szépségről és a mindennapokról most exkluzív hajkiegészítők formájában öltött testet, amihez a megújult TRESemmé hajformázó termékekből merített inspirációt. A különleges kiegészítők nemcsak külsejükben egyediek, hanem abban is, hogy kizárólag egy nyereményjáték keretében lehet megszerezni őket.

A nyereményjátékról

Vásárolj bármilyen TRESemmé terméket a Rossmann üzleteiben vagy online június 13 - július 6. között! Töltsd fel az AP kódot az unileverjatek.hu/tresemme oldalra és nyerj naponta Celeni hajkiegészítő szettet!

Vagy akár a fődíjat, ami nem más, mint egy Celeni ruha, amit a nyertes maga választhat ki az elérhető kollekciókból. És hogy igazán felejthetetlen legyen az élmény, egy személyes konzultációt követően a nyertesre is igazítják a választott darabot.

Cselényi Eszternek Mészáros Lúcia @illuxtratgirl divatillusztrátor volt segítségére a Celeni táskán is látható illusztráció megalkotásában.
forrás: PR
Cselényi Eszternek Mészáros Lúcia @illuxtratgirl divatillusztrátor volt segítségére a Celeni táskán is látható illusztráció megalkotásában.

Nézd meg a galériában, milyen csodaszépek az exkluzív, TRESemmé és a Celeni koprodukciójából született hajkiegészítők!

Galéria / 5 kép

TRESemmé x Celeni

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!