15 fotó, ami bizonyítja, hogy még a legszebb hírességeknek is van narancsbőre

15 fotó, ami bizonyítja, hogy még a legszebb hírességeknek is van narancsbőre
Forrás: GettyImages

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Igen, nekik is van narancsbőrük! És ebben nincs semmi meglepő!

Ha nyár, akkor rövidülnek a ruhadarabok, és ha rövidülnek a ruhadarabok, akkor egyre több szó esik a nők egyik legnagyobb ellenségéről - a narancsbőrről! Ez egy sokaknak fájó, igazi tabutéma, ám szerencsére most, hogy a testpozitív szemlélet egyre elterjedtebb a világban, végre egyre többen merik kimondani az igazságot: szinte minden nőnek van narancsbőre! Ez így igaz, oké?

De mi is az a narancsbőr?


A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek. A serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti, ritkán férfiakban is előfordul. Leggyakrabban a combokon, a fenéken, ritkábban a has bőrén jelentkezik. Mivel a nők döntő többségében megjelenik és nem társítható más betegségekhez, gyakorlatilag normális másodlagos női nemi jellegnek tekinthető, melynek hátterében többek szerint a női bőr férfiakétól eltérő szerkezete és a női szervezetben zajló hormonális folyamatok állnak.

Mindegy, hogy mennyi idős vagy, hogy milyen a testalkatod, a narancsbőr szimplán csak egy alkati dolog, és ha nő vagy, szinte biztos, hogy nem úszod meg. Ennek ellenére néhány éve a következőkhöz hasonló paparazzi fotókat még gúnyolódva hozták le a lapok, miközben igen nagy a valószínűsége annak, hogy magukat a cikkeket is olyan nők írták, akiknek maguknak is van narancsbőrük, vagy olyan pasik, akik voltak már fülig szerelmesek egy narancsbőrű csajba. Mégis elhitették velünk, hogy a narancsbőr ciki, takargatni való, na és persze te vagy a legnagyobb lúzer, ha neked is van, pedig az igazság tényleg az, hogy az a legritkább, akinek nincs.

Jöjjön hát néhány kíméletlenül őszinte sztárfotó pozitív példaként! Mert nem mindegy, hogy valamit azért mutatunk meg, hogy "nézd már, ennek a sztárnak narancsbőrös a combja" vagy "nézd csak, igen, neki is van narancsbőre", mert mint ahogy a számok mutatják, a nők 90 százalékának. Szóval ne takargassuk többé egymás előtt, csak érezzük jól magunkat!

Galéria / 15 kép

15 fotó, ami bizonyítja, hogy még a sztároknak is van narancsbőre

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!