A Raiffeisen Bank a Magyar Állami Operaház új stratégiai partnere

Fotós: Nagy Attila
Forrás: Nagy Attila

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Raiffeisen Bank számára ez az együttműködés egy jelentős mérföldkő...

A Raiffeisen Bank számára ez az együttműködés egy jelentős mérföldkő. Nemzetközi szinten – Ausztria mellett, a bécsi Opera partnereként – egyre több országban jelenünk meg a kultúra és a művészetek elkötelezett támogatójaként.A kiváló színvonalú művészet iránt Magyarországon is egyre nagyobb az igény, ezért is nagy öröm, hogy a Magyar Állami Operaház stratégiai partnereként színvonalas produkciók létrejöttét segíthetjük” – mondta az aláírás alkalmából Yalcinkaya Veronika, a Raiffeisen Bank marketing és kommunikációs igazgatója.

Fotós: Nagy AttilaYalcinkaya Veronika, a Raiffeisen Bank marketing igazgatója és dr. Ókovács Szilveszter, az Opera főigazgatója
Fotós: Nagy Attila
Yalcinkaya Veronika, a Raiffeisen Bank marketing igazgatója és dr. Ókovács Szilveszter, az Opera főigazgatója

„Létszükséglet, hogy legyenek olyan vállalatok, amelyek nem a megtérülést vizsgálva, hanem a kulturális misszió társadalmi hatása miatt döntenek a támogatás mellett. Az OPERA szponzorainak köre, az OperaKlub tagjai egytől egyig kiegészítik az állami költségvetést, így tudunk az alap feladatokon túlmutató előadásokat és programokat is megvalósítani. Hálásan köszönjük, hogycéljaik megvalósításában mostantól a Raiffeisen Bank stratégiai partnerségét is élvezhetjük.” – hallhattuk az ünnepélyes aláíráskor dr. Ókovács Szilveszter főigazgatótól.

A magyar pénzügyi szféra csaknem négy évtizede meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjeként a Raiffeisen Bank a támogatási szerződés aláírásával a Magyar Állami Operaház olyan stratégiai partnereihez csatlakozik, mint az Axiál, a BMW, a Herendi Porcelánmanufaktúra, az MTVA és az MVM.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?