A POSZT-on jártunk #1

A POSZT-on jártunk #1

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Munkatársunk, F. Nagy Ágnes a hétvégén Pécsen járt, a 13. Országos Színházi Találkozón.


Műfaji sokszínűségében felsorolni lehetetlen, bemutatni reménytelen vállalkozás mindazt, amivel a színházi szakma képviselőit és a színház szerelmeseit várta a 13. Országos Színházi Találkozó. Szakmai versenyprogram, különleges előadások, koncertek, kiállítások, beszélgetések és persze Pécs gyönyörű utcái – az InStyle is belekóstolt a nyár egyik legrangosabb fesztiváljába. Pillanatképek – POSZT-poszt.

Thália szekerén
A Pécsi Nemzeti Színház előtt egy cseppnyi múlt: Thália szekerére most azonban bárki felléphet, és egykori dokumentumok alapján bepillantást nyerhet a hajdani színészéletbe.
Az ekhós szekér a Magyar Színháztörténeti Intézet szervezésében került a POSZT legforgalmasabb utcájába, a Király utcába, oda, ahol a színház előtt szökőkutas térré szélesedik és őrzői, gondnokai, a korhű ruhákba ( Tordai Hajnal jelmeztervező válogatása) öltözött fiatal szentendrei pár, Földes Anna és Juhász Kristóf mint megelevenedett egykori vándoszínészek csalogatják be a járókelőket a nem mindennapi járműbe. (A pécsi Nemzeti Színházat 1895 októberében nyitották meg, Erkel Bánk bánjával, ujjongó sikerrel.)

Galéria / 11 kép

InStyle - A POSZT-on jártunk #1

Megnézem a galériát


Kattints a képre a galériáért!

Anna első ízben vesz részt a POSZT-on, kertészmérnöknek tanul, a párja Kristóf azonban több szállal is kötődik a jelen színházához. Éppen a Pécsi Nemzeti Színházban töltött két évet színpadi ügyelőként, majd maga is színészkedett, rendezett, bábot készített, drámát írt.
A POSZT ekhós szekerének prezentálása nagyszerű lehetőséget nyújt számára a régi barátokkal, kollégákkal való találkozásra, aztán esténként nyakukba veszik a várost, hogy előadásokon, koncerteken szívják magukba a színházi pillanatok soha vissza nem térő élményét.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!