Visszatért egy újabb elfeledett darab! A hírességek pedig már most imádják a pelerint

Visszatért egy újabb elfeledett darab! A hírességek pedig már most imádják a pelerint
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy újabb elfeledett kedvenc kerül vissza a köztudatba!

Az utóbbi időben egyre inkább nyitottak vagyunk minden olyan trendre, ami korábban csak kevés esélyt kapott tőlünk arra, hogy bizonyíthassa rátermettségét a gardróbunk kincsei között. A hajlandóságunkra és a lelkesedésünkre persze a hírességek is nagy hatással vannak, hiszen egy-egy street style szettjükkel képesek elindítani egy olyan vásárlási lavinát, ami végül kivétel nélkül sold out-tal zárul.

Az elmúlt napok fényében, szinte biztosak vagyunk abban, hogy az idei tél is hasonlóan izgalmasnak ígérkezik majd régi ötletek szempontjából, legalábbis a pelerineknek mindenképpen!

Lady Gagát pár napja a House of Gucci (A Gucci-ház) londoni premierje után fotózták le ebben a Gucci pelerinben, ami tökéletesen illeszkedett bele a lógókban bővelkedő összeállításba.

Kép
forrás: Getty Images

Tegnap a High School Musicallel ismertté vált Vanessa Hudgenst csípték el New Yorkban szintúgy pelerinben. A Netflixen a napokban debütáló új filmjét, a Tick, Tick... Boom!-ot promózó színésznő Carolina Herrera ruhájával tökéletesen mutatott ez a fekete darab.

Kép
forrás: Getty Images

És úgy látszik, annyira bejött neki a dolog, hogy rózsaszín, arany gombokkal díszített ruhája mellé is ezt az elegáns megoldást választotta.

Kép
forrás: Getty Images

És ha már az eleganciánál tartunk, akkor mutattunk egy királyi példát is! Ugyanis Letícia spanyol királynét is ebben a klasszikus, és tényleg minden összeállításhoz tökéletesen igazodó lepelben fotózták le.

Kép
forrás: Getty Images

Ha szereted a klasszikusokat, de inkább maradnál egy basicebb darabnál, akkor nézz körbe a szezon legjobb fekete szövetkabátjai között, hátha rátalálsz az új kedvencedre!

Galéria / 10 kép

Shoppingszemle: Fekete szövetkabát a legjobb áron

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.