Anne Hathaway és Katalin hercegné ugyanazért a nyári szandálért rajong

Anne Hathaway és Katalin hercegné ugyanazért a nyári szandálért rajong
Forrás: GettyImages/MediaPunch/Bauer-Griffin
Facebook
Twitter
Pinterest

Évről évre előkerül ez a megosztó cipőfazon, Anne Hathaway viszont egyértelművé tette, mit gondol erről a trendről!

Anne Hathaway sok nagyszerű szerepet játszott már el, de szívüknek a legkedvesebb mindig is Mia Thermopolisként lesz, és a következő szettje alapján joggal következtethetünk arra, hogy ezzel maga Anne is így van.

A színésznőt ugyanis már nem először csípték el espadrilles szandálban, ami köztudottan a hercegnők és hercegnék kedvenc nyári viselete már évek óta.

Láthattunk már ebben az elmaradhatatlan nyári szandálban Katalin hercegnét, Meghan Markle-t, Letícia spanyol királynét, Pippa Middletont, Zsófia wessexi grófnét, Lady Amelia Windsort, és a svéd Szófia hercegnőt is, sőt, külön érdekesség, hogy mindannyian ugyanazt a márkát viselték, ami nem más, mint a Castañer.

A márka először a 70-es években szerzett magának nagy hírnevet, mikor Yves Saint Laurent kérésére külön kollekciót készített, legnépszerűbb, éksarkú espadrilles szandáljuk pedig azóta is törtetlen népszerűségnek örvend, bár meg kell jegyeznünk, hogy összeségében legalább annyian rajonganak ezért a fazonért, mint ahányan ki nem állhatják. Anne Hathaway viszont egyértelműen az előbbi táborba tartozik. Ahogy kétségtelenül beillik az imént felsorolt illusztris társaságba is, mint Genovia hercegnője, és ha te is akarsz kapni egy kicsit ebből az előkelő életérzésből, akkor jó hír, hogy itthon is beszerezhetsz magadnak egy párral a Castañer csodás nyári szandáljaiból.

InStyle tipp

Fehér espadrille, Castañer, 47 280 Ft - itt!
Fehér espadrille, Castañer, 47 280 Ft - itt!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 6 kép

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb öltözködési szabálya

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.