A nőiesség lélekben dől el, nem a hajszínben

A nőiesség lélekben dől el, nem a hajszínben
Forrás: @thesilverlining_1970/Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest

Luisa, akinek életkorát csak megbecsülni tudjuk, ősz tincseivel együtt is üde és friss, erőlködéstől mentes. Így érte el!

Luisa Dunn még 2019-ben döntötte el, hogy szembemenve a nevetségesen irreális szépségideállalokkal, nem festett hajat többé. Visszatér a természetes hajszínéhez, ami már az ő esetében egyet jelent az ősszel. Mindezt teljesen önszántából.

A fényképészként dolgozó Luisa megörökítette, hónapról hónapra dokumentálta festett hajának lenövesztését, amelynek kezdeti fázisai általában azokat is visszatartja a procedúrától, akik azt vallják, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nőknek is joguk van az őszüléshez - anélkül, hogy leírnák őket.

Luisa, akinek életkorát csak megbecsülni tudjuk, ősz tincseivel együtt is üde és friss, erőlködéstől mentes. Sugárzik róla, hogy jól érzi magát „fiatalító” szőkítőpor nélkül is, mostanra pedig igazi ikon lett és több száz ezren kövezik a közösségi médiában.

A „grey hair movement” hiteles arcaként arra bátorítja a nőket, hogy merjenek úgy kinézni, ahogy csak szeretnének. Ne az elvárások határozzák meg döntéseiket.

Galéria / 10 kép

Merj őszülni - Luisa Dunn önarcképei

Megnézem a galériát

Szabad-e egy nőnek ősz hajat viselni?

Igen.
Nem. Kizárólag csak 70 felett!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.