A női testvériség mindent megváltoztathat

A női testvériség mindent megváltoztathat
Forrás: answear.LAB

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Megérkezett az answear.LAB limitált, SISTERHOOD kollekciója.

A női testvériség hatalom. A női testvériség a jövő. Az answear.LAB most új, limitált SISTERHOOD kollekciója segítségével bebizonyítja, hogy a nők közötti szövetség nem csupán mítosz, és még generációkon is átívelhet. Vigyük hírét közösen a női barátság, támogatás és szolidaritás erejének a divat, a zene és a művészet segítségével.

Kattints a képre és fedezd fel az answear.LAB SISTERHOOD kollekcióját!
forrás: answear.LAB
Kattints a képre és fedezd fel az answear.LAB SISTERHOOD kollekcióját!

A nővériséget avagy női testvériséget a patriarchális társadalmi rend által a nőkre kényszerített rivalizálás ellensúlyozásának tekintjük. A női testvériség támogatás és empátia, olyan alap, amire mások és az önmagunk iránti tiszteletből fakadó kapcsolatokat építhetünk. Ítélkezéstől, előítéletességtől és kritikától mentes kapcsolatokat. A nők között ilyen pozitív, megerősítő kötelékeken alapul a női testvériség, amihez nem kell vérrokonság - elég a szolidaritás, a törődés és egymás segítése. A nők erősek, és erejüket képesek is használni, ami a közös munka során mutatkozik meg igazán. Tehetségünk és erőink egyesítésével megmutatjuk, hogy együtt képesek vagyunk segíteni és támogatni a nők számára fontos ügyeket, és ha szükséges, kezdeményezni azokat.
Együtt olyanok vagyunk, mint a nővérek: kéz a kézben járunk. Megosztjuk tapasztalatainkat, motiváljuk és bátorítjuk egymást, küzdünk a közös és egyéni célokért, álmokért, vágyakért. Ezt a megtartó és cselekvő erőt önti formába a SISTERHOOD, az answear.LAB legújabb kollekciója.

Kép
forrás: answear.LAB

A stíluson keresztül szavak nélkül is kifejezhetjük önmagunkat, ezért a SISTERHOOD kollekcióban sok, a női testvériségre utaló rejtett szimbólumot találunk. A kollekció fő árnyalata az erőteljes rózsaszín, a hot pink, ami a nők egymás iránti feltétel nélküli szeretetét és megértését jelképezi. A rózsaszín egyszerre romantikus és meghitt, a színpszichológia szerint a remény színe, azt sugallja, hogy minden rendben lesz. A rózsaszínnek ez a különleges, feltűnő árnyalata a kollekció megalkotása során az answear.LAB tervezőit is inspiráló feminista tervezőnek és divatikonnak, Elsa Schiaparellinek köszönhető. Coco Chanel legnagyobb riválisa Salvador Dalíval és Jean Cocteau-val is dolgozott, mélyen megérintette a szürrealizmus, kísérletező, bátor, magabiztos és független nő volt, a 20. századi divattörténelem egyik legnagyobb alakja.

Kép
forrás: answear.LAB

A SISTERHOOD kollekcióban a Schiaparelli-rózsaszín bőrkabátokon, szaténruhákon, tüllszoknyákon és nadrágkosztümökön is megjelenik, a hozzá szorosan kapcsolódó farmerkék és a futurisztikus ezüst pedig a jövőre és álmainkra utal. A farmernadrágokon és kabátokon megjelenő színek, díszítések és ékszerek, a bomberek és motorosdzsekik, felsők és szoknyák garantáltan megragadják és foglyul ejtik a tekintetet - és ez az első lépés.

Kép
forrás: answear.LAB

A női testvériség az élet minden területére hatással van, ezért a SISTERHOOD kollekció túlmutat a divat világán, behívva más alkotó területeket. A különböző művészeti ágak ugyanis egymással összekapcsolódva, egymással kölcsönhatásba lépve képesek megsokszorozni erejüket, és közösen fontos üzenetek hordozói lehetnek, a társadalmi változás szikráját hordozhatják. A SISTERHOOD kampány éppen ezért nyitott a kortárs művészet felé, és kötött alkotó szövetséget a tehetséges lengyel művésszel, Ania Glikkel, aki a legnagyobb divatházakkal is együtt dolgozik. Ania kifejezetten az answear.LAB számára készítette el hat digitális kollázsból álló sorozatát, így a SISTERHOOD kollekció fontos darabjait képező pólók és pulóverek ezeket a nyomtatott kollázsokat hordozzák a testvériség erejét kifejező szlogenekkel. Végereményül az összetartozás és a közös erő szimbólumai, mint például az összekulcsolt női kezek a STAND BY YOUR SISTER, SISTERHOOD GIVES YOU POWER vagy HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION szlogenek mellett tűnnek fel.

Kép
forrás: answear.LAB

A 20. század elejének lendületes színe összekapcsolódik a 21. század elejének vizuális és verbális üzeneteivel, egyetlen kollekcióban egyesítve mindazt az erőt és energiát, amit a nők még akkor is képesek létrehozni, ha térben és időben távol élnek vagy éltek egymástól. Legyen ez az üzenet a nővériség erejéről határokon átívelő és maradandó.

Fedezd fel az answear.LAB legújabb kollekcióját, a SISTERHOOD kollekciót!

Galéria / 25 kép

answear.LAB SISTERHOOD kollekció

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!

Kép
Életmód

A Bridgerton csak a kezdet! Ezek a június legszexisebb tartalmai a Netflix-en

Idén júniusban nem csak az időjárás lesz igazán forró.

Kép
Életmód

Pletykarajongók figyelem! Nem A Bridgerton család az egyetlen: 6 sorozat, ahol valaki a háttérből mozgatja a szálakat

Élünk-halunk az olyan sorozatokért, melyben valamilyen titok bontakozik ki, azokat pedig, melyekben egy titkos besúgó, posztoló vagy firkász pletykál az adott sorozat szereplőiről, rendszeresen kibeszélve őket és kiteregetve szennyesüket egyenesen imádjuk!

Kép
Életmód

Alvászavar, száraz bőr? A magas kreatininszint a vese betegségre is utalhat

Sokan nem tudják, de kreatinin egyike a legalapvetőbb laborparamétereknek, ugyanis gyakorlatilag az izomanyagcsere végterméke, ezt a vese szűri ki a szervezetünkből. Amikor a laboreredményekben vizsgáljuk a mértékét, akkor a vese állapotára lehet következtetni.

Kép
Szépség

Ez a 3 ezer forintos arctisztító gél Selena Gomez makulátlan arcbőrének titka! Több ezer vásárló esküszik rá!

Ugyanazt tudja, mint a legdrágább arctisztítók és mégis csak 3 ezer forint! Ez a termék Selena Gomez és a vásárlók kedvence!