A női testvériség mindent megváltoztathat

A női testvériség mindent megváltoztathat
Forrás: answear.LAB

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Megérkezett az answear.LAB limitált, SISTERHOOD kollekciója.

A női testvériség hatalom. A női testvériség a jövő. Az answear.LAB most új, limitált SISTERHOOD kollekciója segítségével bebizonyítja, hogy a nők közötti szövetség nem csupán mítosz, és még generációkon is átívelhet. Vigyük hírét közösen a női barátság, támogatás és szolidaritás erejének a divat, a zene és a művészet segítségével.

Kattints a képre és fedezd fel az answear.LAB SISTERHOOD kollekcióját!
forrás: answear.LAB
Kattints a képre és fedezd fel az answear.LAB SISTERHOOD kollekcióját!

A nővériséget avagy női testvériséget a patriarchális társadalmi rend által a nőkre kényszerített rivalizálás ellensúlyozásának tekintjük. A női testvériség támogatás és empátia, olyan alap, amire mások és az önmagunk iránti tiszteletből fakadó kapcsolatokat építhetünk. Ítélkezéstől, előítéletességtől és kritikától mentes kapcsolatokat. A nők között ilyen pozitív, megerősítő kötelékeken alapul a női testvériség, amihez nem kell vérrokonság - elég a szolidaritás, a törődés és egymás segítése. A nők erősek, és erejüket képesek is használni, ami a közös munka során mutatkozik meg igazán. Tehetségünk és erőink egyesítésével megmutatjuk, hogy együtt képesek vagyunk segíteni és támogatni a nők számára fontos ügyeket, és ha szükséges, kezdeményezni azokat.
Együtt olyanok vagyunk, mint a nővérek: kéz a kézben járunk. Megosztjuk tapasztalatainkat, motiváljuk és bátorítjuk egymást, küzdünk a közös és egyéni célokért, álmokért, vágyakért. Ezt a megtartó és cselekvő erőt önti formába a SISTERHOOD, az answear.LAB legújabb kollekciója.

Kép
forrás: answear.LAB

A stíluson keresztül szavak nélkül is kifejezhetjük önmagunkat, ezért a SISTERHOOD kollekcióban sok, a női testvériségre utaló rejtett szimbólumot találunk. A kollekció fő árnyalata az erőteljes rózsaszín, a hot pink, ami a nők egymás iránti feltétel nélküli szeretetét és megértését jelképezi. A rózsaszín egyszerre romantikus és meghitt, a színpszichológia szerint a remény színe, azt sugallja, hogy minden rendben lesz. A rózsaszínnek ez a különleges, feltűnő árnyalata a kollekció megalkotása során az answear.LAB tervezőit is inspiráló feminista tervezőnek és divatikonnak, Elsa Schiaparellinek köszönhető. Coco Chanel legnagyobb riválisa Salvador Dalíval és Jean Cocteau-val is dolgozott, mélyen megérintette a szürrealizmus, kísérletező, bátor, magabiztos és független nő volt, a 20. századi divattörténelem egyik legnagyobb alakja.

Kép
forrás: answear.LAB

A SISTERHOOD kollekcióban a Schiaparelli-rózsaszín bőrkabátokon, szaténruhákon, tüllszoknyákon és nadrágkosztümökön is megjelenik, a hozzá szorosan kapcsolódó farmerkék és a futurisztikus ezüst pedig a jövőre és álmainkra utal. A farmernadrágokon és kabátokon megjelenő színek, díszítések és ékszerek, a bomberek és motorosdzsekik, felsők és szoknyák garantáltan megragadják és foglyul ejtik a tekintetet - és ez az első lépés.

Kép
forrás: answear.LAB

A női testvériség az élet minden területére hatással van, ezért a SISTERHOOD kollekció túlmutat a divat világán, behívva más alkotó területeket. A különböző művészeti ágak ugyanis egymással összekapcsolódva, egymással kölcsönhatásba lépve képesek megsokszorozni erejüket, és közösen fontos üzenetek hordozói lehetnek, a társadalmi változás szikráját hordozhatják. A SISTERHOOD kampány éppen ezért nyitott a kortárs művészet felé, és kötött alkotó szövetséget a tehetséges lengyel művésszel, Ania Glikkel, aki a legnagyobb divatházakkal is együtt dolgozik. Ania kifejezetten az answear.LAB számára készítette el hat digitális kollázsból álló sorozatát, így a SISTERHOOD kollekció fontos darabjait képező pólók és pulóverek ezeket a nyomtatott kollázsokat hordozzák a testvériség erejét kifejező szlogenekkel. Végereményül az összetartozás és a közös erő szimbólumai, mint például az összekulcsolt női kezek a STAND BY YOUR SISTER, SISTERHOOD GIVES YOU POWER vagy HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION szlogenek mellett tűnnek fel.

Kép
forrás: answear.LAB

A 20. század elejének lendületes színe összekapcsolódik a 21. század elejének vizuális és verbális üzeneteivel, egyetlen kollekcióban egyesítve mindazt az erőt és energiát, amit a nők még akkor is képesek létrehozni, ha térben és időben távol élnek vagy éltek egymástól. Legyen ez az üzenet a nővériség erejéről határokon átívelő és maradandó.

Fedezd fel az answear.LAB legújabb kollekcióját, a SISTERHOOD kollekciót!

Galéria / 25 kép

answear.LAB SISTERHOOD kollekció

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!