Emlékszel még A múmia filmek Anck Su Namunjára? Patricia Velásquez már elmúlt 51 éves, és így néz ki most!

Emlékszel még A múmia filmek Anck Su Namunjára? Patricia Velásquez már elmúlt 51 éves, és így néz ki most!
Forrás: UIP-Duna Film

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme néhány friss fotó Patricia Velásquezről!

Patricia Velásquez venezuelai színésznő és modell neve elsőre talán sokaknak nem cseng ismerősen, ám ha azt mondjuk, hogy ő alakította a I. Szeti fáraó szemrevaló feleségét, Anck Su Namunt az 1999-es A múmiában, majd a 2001-es A múmia visszatérben, akkor már szinte biztos, hogy tudod, hogy kiről van szó.

Mert ezt a belépőt nem lehet elfelejteni!

gif

A egzotikus szépségű Patricia Velásquez ott és akkor azonnal felkapta a fejét a világ, bár korábban több neves divatház kifutóján megfordult, és 1995-ben már a Sports Illustratedben szerepelt, A múmiának köszönhetően azonban a 2000-es évek felejthetetlen szexszimbólumává vált. A klasszikus értelemben vett hollywoodi álomkarrier azonban elmaradt, Patricia nem akart beleragadni a leginkább külsőségeken alapuló, "ügyeletes jó nő" szerepekbe, így leginkább TV-s produkciókban és kis költségvetésű, indie filmekben szerepel. Legutóbbi egyik ilyen az Erik Bernard rendezésében készült Free Dead or Alive, amiért mostanában több díj a kezében landolt, nemrég ugyanis nemcsak a California Women's Film Festivalról távozhatott nyertesen, de Budapest Film Festival is odaítélte neki a legjobb színésznőnek járó díjat. A forgatások mellett pedig a karitatív munkának szentelte életét. Már 2002-ben meglapította a The Wayuu Taya Foundationt, amelynek célja a Wayuu, egy Kolumbia és Venezuela északi részén élő őslakos nép segítése, 2009-ben megkapta a Women Together díjat az ENSZ-től, 2018-ban OAS pedig kinevezte az amerikai kontinens őslakos népeinek jogaiért felelős jószolgálati nagykövetnek.

És hogy hogy néz ki most? Nos, az idén január 31-én már 52. születésnapját ünneplő Patricia szerintünk még mindig gyönyörű, amolyan igazi természetes szépség, aki láthatóan nem stresszeli magát túlzottan az idő múlásán, nem csúszott bele plasztikbalesetekbe és nem is akar úgy kinézni, mint a 90-es évek végén.

De mindezt galériánkban te is megnézheted - jöjjön pár friss fotó A múmia filmek csillagáról!

Galéria / 7 kép

Így néz ki most múmia filmek Anck Su Namunja

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 14 kép

Akkor és most: filmes szerelmespárok

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

Kép
Életmód

Elveszettnek érzed magad a munkahelyeden? Próbáld ki az Anti-Goals trendet, ami igazi változást hozhat a karrieredben

Ha összeállítod, mik az úgynevezett „anti-céljaid” a munkádban, sokkal lelkesebbé és motiváltabbá válhatsz.

Kép
Sztárok

Zsák a foltját! Sztárcsemeték, akik szintúgy egy híresség gyerekébe szerettek bele

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!