Emlékszel még A múmia filmek Anck Su Namunjára? Patricia Velásquez már elmúlt 51 éves, és így néz ki most!

Emlékszel még A múmia filmek Anck Su Namunjára? Patricia Velásquez már elmúlt 51 éves, és így néz ki most!
Forrás: UIP-Duna Film
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme néhány friss fotó Patricia Velásquezről!

Patricia Velásquez venezuelai színésznő és modell neve elsőre talán sokaknak nem cseng ismerősen, ám ha azt mondjuk, hogy ő alakította a I. Szeti fáraó szemrevaló feleségét, Anck Su Namunt az 1999-es A múmiában, majd a 2001-es A múmia visszatérben, akkor már szinte biztos, hogy tudod, hogy kiről van szó.

Mert ezt a belépőt nem lehet elfelejteni!

gif

A egzotikus szépségű Patricia Velásquez ott és akkor azonnal felkapta a fejét a világ, bár korábban több neves divatház kifutóján megfordult, és 1995-ben már a Sports Illustratedben szerepelt, A múmiának köszönhetően azonban a 2000-es évek felejthetetlen szexszimbólumává vált. A klasszikus értelemben vett hollywoodi álomkarrier azonban elmaradt, Patricia nem akart beleragadni a leginkább külsőségeken alapuló, "ügyeletes jó nő" szerepekbe, így leginkább TV-s produkciókban és kis költségvetésű, indie filmekben szerepel. Legutóbbi egyik ilyen az Erik Bernard rendezésében készült Free Dead or Alive, amiért mostanában több díj a kezében landolt, nemrég ugyanis nemcsak a California Women's Film Festivalról távozhatott nyertesen, de Budapest Film Festival is odaítélte neki a legjobb színésznőnek járó díjat. A forgatások mellett pedig a karitatív munkának szentelte életét. Már 2002-ben meglapította a The Wayuu Taya Foundationt, amelynek célja a Wayuu, egy Kolumbia és Venezuela északi részén élő őslakos nép segítése, 2009-ben megkapta a Women Together díjat az ENSZ-től, 2018-ban OAS pedig kinevezte az amerikai kontinens őslakos népeinek jogaiért felelős jószolgálati nagykövetnek.

És hogy hogy néz ki most? Nos, az idén január 31-én már 52. születésnapját ünneplő Patricia szerintünk még mindig gyönyörű, amolyan igazi természetes szépség, aki láthatóan nem stresszeli magát túlzottan az idő múlásán, nem csúszott bele plasztikbalesetekbe és nem is akar úgy kinézni, mint a 90-es évek végén.

De mindezt galériánkban te is megnézheted - jöjjön pár friss fotó A múmia filmek csillagáról!

Galéria / 7 kép

Így néz ki most múmia filmek Anck Su Namunja

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 14 kép

Akkor és most: filmes szerelmespárok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.