A magyar lány, aki Bradley Cooper-rel forgatott - Interjú Bene Boglárkával

A magyar lány, aki Bradley Cooper-rel forgatott - Interjú Bene Boglárkával

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Óriási büszkeség: magyar modell, Bene Boglárka (vagy ahogy külföldön ismerik: Bo Bene) is szerepel Az ételművész (Burnt) című filmben Bradley Cooper-rel és Sienna Miller-rel. Bogi a film október végi londoni premierjén a vörös szőnyegen vonulhatott, miközben fotósok százai kiabálták a nevét. Kifaggattuk őt a nem mindennapi siker részleteiről.


Gratulálunk a szerephez! Hogy kerültél egy ekkora szuperprodukcióba?


Az egész úgy kezdődött, hogy hallottam, hogy a londoni ügynökségem, a Storm (Bogit egyébként itthon a Visage képviseli - a szerk.) egyre több filmes szereppel kezdett el foglalkozni. Engem mindig is érdekelt a színészkedés, de sajnos sosem volt rá igazán lehetőségem. Mondtam nekik, hogy engem nagyon érdekelne a színészkedés. Természetesen végzettség és született tökéletes angol kiejtés nélkül nem sok reményem volt. Aztán egyik nap szóltak, hogy lenne egy válogatás egy filmre, ahol egy kelet-európai lányt keresnek minimális akcentussal. Elküldtek azzal a reménnyel, hogy legalább megtapasztalom, milyen egy filmes válogatás.

És milyen?


Mondanom sem kell, teljesen más mint egy modell casting. Egy szöveget kellett megtanulnom, es a válogatás napján 10 ember es 2 kamera előtt kellett a párbeszédet előadni egy másik színész segítségével. Mondanom sem kell, nem volt túl sok reményem.

Bene Bogit már rögtön a előzetes elején láthatod

Mi történt aztán?


Épp a repülőtéren voltam, úton egy barátom esküvőjére Firenzébe, amikor a Storm hívott. Mondták, hogy másnap a rendező szeretne velem találkozni. Ekkor én már a repülőn ültem. Elmentem Firenzébe, de másnap reggel jöttem is vissza Londonba. Találkoztam a rendezővel (John Wells), aki nagyon kedves volt és segített a szöveggel. Egy érdekes kérése volt. Megkért, hogy mondjam el a szövegemet magyarul, mert meg sose hallott senkit magyarul beszélni. Mondanom sem kell, hogy ez volt az egyik legnehezebb feladat, amit kaphattam: nemcsak színészkedni, de fordítani is egyszerre, felkészülési idő nélkül. Pár hétre rá mondták, hogy megkaptam a szerepet, mindenki legnagyobb megdöbbenésére. Életem első castingja és sikerült megkapnom a szerepet!

Fantasztikus érzés lehetett! Milyen volt a forgatás?


Életem legjobb élménye volt. Egészen szürreális, de sofőröm és asszisztenseim voltak. A ruhapróbán a stylist megkérdezte, hogy melyik ruha és cipő tetszik nekem jobban. Modellkedés során alig kérdezik meg az ember véleményét, nemhogy végül azt is választják, ami nekem tetszett.
attends the UK Premiere of
attends the UK Premiere of


Mesélsz kicsit a szerepedről?


Én Yana-t alakítom, aki egy lengyel pincérnő. Őt nem érdekli túlzottan a Michelin csillag, sőt Bradley előtt még alig hallott róla. Nagyon érdeklődő, szeret minden pletykát tudni a konyhában.

Összebarátkoztál a stábtagokkal?


Nagyon jó barátságot kötöttem a többi színésszel. Daniel Bruel például az egyik legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam. Annyira jól kijöttünk, hogy Bradley Cooper meg is kérdezte, hogy hányszor dolgoztunk már együtt.
 Bogi már évek óta Londonban él és ott modellkedik
Bogi már évek óta Londonban él és ott modellkedik


Mi a helyzet Bradley-vel, vele mennyit beszélgettél?


Forgatás közben sok a várakozás, tehát az ember természetesen összebarátkozik a többi színésszel. Bradley nekem nagyon sokat segített. Megemlítettem neki, hogy ez az első forgatásom, és nincs semmilyen filmes tapasztalatom. Elmesélte, hogy neki hányan mondták, hogy rossz színész. Rengetegszer kapott visszautasítást. Mondta nekem, hogy csak bízzak magamban. Az egyik első jelenetünk után odajött hozzám, és kérdezte, hogy mitől féltem? Nagyon jól csináltam és megvolt a “connection”, ami forgatás alatt nagyon fontos. Folyamatosan kaptam tőle is és mindenki mástól biztatást.
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 28: Sienna Miller and Bradley Cooper attend the UK Film Premiere of 'Burnt' at Vue West End on October 28, 2015 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 28: Sienna Miller and Bradley Cooper attend the UK Film Premiere of 'Burnt' at Vue West End on October 28, 2015 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)


És Sienna Miller milyen élőben?


Összesen tíz napot forgattam, és szerencsére sikerült ott lennem az utolsó napon is. Fergeteges hangulat volt! Sienna Miller behívott minden színészt az öltözőjébe az utolsó jelenet előtt egy vodkára. Mondanom sem kell, ő a partikirálynő! De egyébként a kislányával is sokat játszottam a fogatáson. Forgatás után pedig volt egy wrap party. Előtte Bradley meghívta a színészeket a filmből egy vacsorára a lakására. Mikor beléptem, nagy ölelés, levette a kabátom, és megkérdezte, mit szeretnék inni. Ez volt egy egyik legszürreálisabb élményem. Az egyik színész főzött és utána mentünk át a hivatalos partira.

Mesélnél egy kicsit a londoni premierről, ahol a vörös szőnyegen vonulhattál a többi sztárral együtt?


Fantasztikus volt! Mint a filmekben! Fotósok százai egyszerre készítettek képet rólam a vörös szőnyeg két részén is. Mindenki a nevemet kiabálta (Bo Bene néven ismernek), a rajongók tőlem is kértek aláírást és közös képeket. A fotósok pedig mind össze-vissza kiabáltak, hogy nézzek ide meg ide, forduljak jobbra, balra mosolyogjak - hihetetlen volt! A vetítés előtt a rendező (John Wells), producer (Harvey Weinstein) és Bradley is mondott pár mondatot. Vetítés után meghívtak a partira is, ami Marcus Wareing éttermében volt, aki a filmben szereplő ételeket kreálta es felügyelte. Én a partin egyébként sokkal inkább meg voltam szeppenve Harvey-tól, mint Bradley-től. Harvey Weinstein egy hollywoodi legenda! Egyébként nagyon kedves volt, megismert a forgatásról és sokat beszélgettünk a filmről.

Mit viseltél a vörös szőnyegen?


Egy Self Portrait ruhát Jimmy Choo cipővel és Christian Louboutin táskával.


LONDON, ENGLAND - OCTOBER 28: Bo Bene attends the UK Film Premiere of 'Burnt' at Vue West End on October 28, 2015 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 28: Bo Bene attends the UK Film Premiere of 'Burnt' at Vue West End on October 28, 2015 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)


Szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk Boginak!

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

3 nyári ruhadarab, ami már nem lesz divatos 2024-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen most sem kell szigorúan a szekrény mélyére száműznöd ezeket a ruhadarabokat, de azért érdemes adni egy esélyt ezeknek az új divatirányzatoknak is.

Kép
Életmód

Így tüntetheted el a zsírt a karodról pár nap alatt - ezt a trükköt a mindennapokba is könnyedén beépítheted!

Nemcsak a hason és a fenéken múlik a bikini forma, hanem a felkarokon és a combokon is. Mutatunk egy trükköt, amivel napokon belül látható eredményt érhetsz el!

Kép
Életmód

Mutatjuk a Bridgerton család 10 leforróbb intim jelenetét! - Ezek a rajongók kedvencei!

A Bridgerton család sorozatban nincs hiány az intim jelenetekből, és egy-kettő igen emlékezetesre sikerült. Mutatjuk a 10 leforróbb intim jelenetet Bridgertonból!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!

Kép
Sztárok

Hűha! Blake Lively egy több mint 7 millió forintos farmerben pompázott! Mutatjuk a méregdrága ruhadarabot - FOTÓ

Blake Lively stílusa mindig ámulatba ejt minket, most viszont nemcsak a megjelenése, hanem annak ára is: egy több mint 7 milliós farmerban jelent meg! Fantasztikusan nézett ki, de vajon megérte az árát?

Kép
Életmód

Nem csak időseknél fordul elő a probléma: 8 hatásos és természetes módszer a visszér ellen

Minden tévhittel ellentétben, a visszérproblémák nem csupán az időseket érintik, sajnos fiatalabb korban is egyre gyakrabban fordulnak elő, főleg olyan tényezők hatására, mint a genetika, a terhesség, az elhízás, a hosszas álló- vagy ülőmunka, és a nem megfelelő cipőviselés. Emellett pedig a kor előrehaladtával is nagyobb eséllyel alakul ki. Az alábbiakban olyan hatásos módszereket hoztunk, melyek segíthetnek felvenni a harcot a visszér ellen.