A leszbikus modell jobban szeret adni, mint kapni

A leszbikus modell jobban szeret adni, mint kapni
Forrás: Pinterest

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Tudtuk, hogy Cara Delevingne nagyon jófej, de ennyire? Ha ezt meghallják a nők és a férfiak is sorban fognak állni kegyeiért.

gif

Cara Delevingne nagyon szereti a fiúkat, de kicsit jobban a lányokat. Nincs ezzel baj, volt néhány igen híres barátnője is, Ő történetesen a pedofilbotránnyal vádolt Michael Jackson lánya, Paris Jackson volt.

Galéria / 7 kép

Cara Delevingne szerelmei

Megnézem a galériát

Most pedig együtt jár Ashley Bensonnal. A Pretty Little Liars Hannájára a való életben rátalált a szerelem, ami úgy tűnik, most végre tartós is lesz. A többnyire meztelen modellfotóival port kavaró Delevingne nem éppen kispályás, ha pózolásról van szó, ennek reméljük, hogy nem lesz sosem féltékenykedés a vége. Cara most azt nyilatkozta, hogy

Sokat jártam klubokba, de általában csak szexeltem és mentem is haza. Van egy csomó ember, aki tök szexi, amikor ránézel, aztán az ágyban rettenetes és önző.

Galéria / 8 kép

Cara Delavingne sosem látott meztelen fotói

Megnézem a galériát

Aztán folytatta.

Olyan is van, hogy valaki odakerül az ágyadba és teljesen másfajta állat jön belőle elő.

Nem úgy hangzik, mint aki a sok szexuális élménye alatt elegendő pozitív hatással találkozott volna. Láttad amúgy milyen volt legutoljára a modell meztelen kampányában?

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!