Jennifer Aniston titkos szenvedélyéről vallott

Jennifer Aniston titkos szenvedélyéről vallott
Facebook
Twitter
Pinterest

Házi kedvenceink legnagyobb vágya, hogy szeretett családban és otthonban éljenek. A szeretetünket pedig számtalan módon kimutathatjuk, például úgy, mint Jennifer Aniston!

A világhírű színésznőről köztudott, hogy hatalmas állatbarát. Három kutyusával boldogan éli mindennapjait, és bár úgy tartják, hogy egy gazdi minden kedvencét ugyanúgy szereti, a Jennifer Aniston Instagram posztjaiból egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hogy a legnagyobb szerelem most az ő életében az egy éve örökbefogadott szőrgombóc, Lord Chesterfield. Jennifer hatalmas szeretetet ad állatainak, ám a felhalmozott puszik és ölelgetések mellett saját bevallása szerint imád nekik meglepetéseket is vásárolni. Ha te is hasonló szenvedéllyel imádod kedvenceidet, mint Jen, akkor itt az ideje, hogy te is körbenézz a boltokban kedvencednek valami szuper újdonságot beszerezni, amire a hamarosan elstartoló JOY- napoknál nincs is jobb alakalom, hiszen több lehetőség közül választhatsz és kedvezményesen vásárolhatsz kedvencednek.

Legyen szó fogápoló játékokról, puha fekhelyekről, kullancs elleni védelemről, a 4MyDog webshopjában 20% kedvezményt kapsz majd minden termékre november 11-14 között.

Állatkáink egyik kedvencéről sem feledkezhetünk meg, mégpedig a rágcsálnivalóról. Kedvencünk akkor lehet a legegészségesebb, ha minél változatosabban etetjük, beleértve a csontokat és az otthoni maradékokat is. A tápok mellett néha jusson eszedbe, hogy kutyusod sokkal boldogabb lenne egy csonttal a szájában, cicusod pedig sokkal szívesebben ropogtatna igazi halat, mint a hal ízű tápot.

Ám a kamrában mindig kell, hogy legyen egy-két jutalomfalat is. A minőségi rágcsálnivalóval, rögtön boldoggá teheted kedvencedet. Ezért érdemes a JOY-napok alatt ellátogatni a FRESSNAPF üzletekbe, ahol most minden Dentalife termékre 30% kedvezményt kapsz majd.

Végezetül pedig íme Jennifer és az ő legfrissebben örökbefogadott kutyusa, Lord Chesterfield!

És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

Így sétáltatnak kutyát a sztárok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.