#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Az Oscar legemlékezetesebb pillanatai

Oscar-gála,legemlékezetesebb pillanatok,jennifer lawrence,hale berry,adrian brody,neil patrick har
Forrás: Getty

Szépség

10 összetevő, amikről a bőrgyógyászok állítják, hogy tényleg bőrfiatalító a hatásuk

Promóciók

Öt nő, öt plasztikai műtét története

Promóciók

Bioderma Atoderm - Az ökobiológiai megoldás a száraz, ekcémás és atópiás bőrre

Promóciók

Vegyél részt az év legstílusosabb kutyás eseményén!

Promóciók

Öltsön őszi ruhát a konyhád, a BerlingerHaus ellenállhatatlan termékeivel!

Facebook
Twitter
Pinterest

Lefogadom, hogy arra emlékszel, amikor az Oscar-gálán Jennifer Lawrence megbotlott a lépcsőn vagy amikor Niel Patrick Harris alsónadrágban adott át díjat! De van még pár érdekesség, nézd csak!

Bár tavaly óriási volt az elkeseredés, hogy zuhant az Oscar-gála élő nézettsége, azért nem gondoljuk, hogy ez egy tartósan csökkenő tendencia lenne, hiszen a sztárok mindig gondoskodnak arról, hogy érdekessé, emlékezetessé és botrányszagúvá tegyék Hollywood legnagyobb eseményét. Hol hasraesik valaki, olykor egy celeb az új szeretőjével debütál és van amikor a műsorvezetők gondoskodnak a nagy hírverésről. Gondolj csak Chris Rockra, amikor az összes jelöltet viccesnek szánt, de inkább kínos címkékkel látta el. És az Oscat nem ér véget a díjátadó ceremóniával, mert szaftos pletykák és meghökkentő fotók születnek minden évben a Vanity Fair after partyján is – ahol például Angelina Jolie csókolozott egy meglepő személlyel.

Angelina Jolie

A színésznő életében volt jó pár olyan év (a karrierje beindulásakor – nyilván nem véletlenül), amikor minden napra helyet bérelhetett a hírek között a bulvármédiában magának. 2000-ben az említett Oscar after partyn a testvérével csókolozótt.

Angelina Jolie,csók,Oscar after party,James Haven
Angelina Jolie és bátyja, James Haven

Kevin Hart

Az ide Oscar első botránya már le is zajlott: a Jumanji és az Esti iskola sztárját kérték fel idén az Oscar-ceremónia levezénylésére, ám a komikus-színész korábbi homoszexuálisokat sértő kijelentései miatt visszalépett. Évekkel ezelőtt a Twitteren tett közzé meleggyűlölő gondolatokat, de ezek újra felkorbácsolták az indulatokat Hart ellen. Olyan hír is felröppent hogy 1989 óta először nem lesz műsorvezetője az Oscar-gálának.

Kevin Hart,Oscar

Jennifer Lawrence

Amikor a 2013-as Oscar-gálán szólították, hogy vegye át a legjobb női főszereplőért járó díjat a Napos oldalban nyújtott alakításáért, akkor a színpadra menet megbotlott csodaszép ruhájának aljában. Mindenki imádta azt az őszinteséget és ahogy ott kezelte a helyzetet!

Jennifer Lawrence,Oscar,2013
forrás: Getty

Chris Rock

A humorista 2005-ben esett olyan túlzásokba a poénkodásban, ami már inkább bántó volt, mint vicces. Például a Pókember sztárjára ezt mondta: "Tobey Maguire csak egy fiú harisnyában", de szerinte Colin Farrel és Jude Law is tehetségtelen, ahogy akkor mondta... A videóban megnézheted, hogy a jelenlévő sztárok hogyan reagáltak ezekre a beszólásokra.

Adrian Brody és Halle Berry

2003-ban a Zongorista főszerepéért kapott Oscart Adrian Brody, a díjat Halle Berry adta át. A díjazott annyira meghatódott és olyan felfokozott érzelmi állapotba került, hogy spontán megcsókolta a színésznőt a színpadon.

Adrian Brody,Halle Berry,Oscar-gála
forrás: Getty

Niel Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal sztárja többször is volt a gála házigazdája, ám a színész 2015-ben úgy döntött, az élő műsor alatt meglepetésként egy fehér alsónadrágban és fekete zokniban megy ki a színpadra.

Niel Patrick Harris,Oscar-házigazda
forrás: Getty

...és még néhány érdekesség:

  • 1972-ben Charlie Chaplin 12 perces (!) tapsot és ovációt kapott, amikor Oscart nyert.
  • Egyetlen egyszer fordult elő, hogy ketten kapták meg egy kategória díját: 1969-ben Barbara Streisand és Katharine Hepburn a legjobb női főszereplőnek járó díjat vehette volna át, ám Hepburn nem jelent meg az eseményen.
  • Heath Ledger volt az egyetlen olyan díjazott, aki úgy kapott posztumusz Oscart, hogy nem fejezte be teljesen a művét, amiért jutalmazzák. Mivel a valaha volt legjobb Joker volt, 2008 halála után az Akadémia úgy döntött a "félmunkáért" is megkapja a dijat.

Videók

Szépség

10 összetevő, amikről a bőrgyógyászok állítják, hogy tényleg bőrfiatalító a hatásuk

Promóciók

Öt nő, öt plasztikai műtét története

Promóciók

Bioderma Atoderm - Az ökobiológiai megoldás a száraz, ekcémás és atópiás bőrre

Promóciók

Vegyél részt az év legstílusosabb kutyás eseményén!

Promóciók

Öltsön őszi ruhát a konyhád, a BerlingerHaus ellenállhatatlan termékeivel!

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potterből, aki már elhunyt az első film óta

Az első Harry Potter film 2001-es premierje óta sajnos jó pár emlékezetes karaktert játszó színésztől kellett a rajongóknak könnyes búcsút venni.

Kép
Életmód

Személyiségteszt: ezzel felméréssel kiderítheted, hajlamos-e a párod a passzív agresszív viselkedésre

Két pszichológus összeállított egy 21 jellemzőből álló listát, amellyel megállapítható, ki az, aki hajlamos a passzív agresszív viselkedésre.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akire pénzeső hullik a következő időszakban

Nem is lehetnének szebbek a következő hetek/hónapok néhány horoszkóp számára.