Eddz ingyen! A legdurvább és legjobb edzős videók otthonra

edzős videók,eddz ingyen,otthoni edzés
Forrás: Forgalmazó: Warner Home Video

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem szereted a konditermeket, vagy éppen az árképzésükkel nem vagy kibékülve? A futást pedig egyszerűen utálod? Edzeni azért mégis kellene. Mutatunk négy olyan edzős videót, amellyel otthon, ingyen lendülhetsz formába!

Lehet, hogy nincs pénzed személyi edzőre és drága konditerem bérletre, lehet, hogy időd sincs elmenni, hiszen az oda- és visszaút, illetve az edzés utáni elkészülés órákat is igénybe vehet.

Az is lehet, hogy azok közé tartozol, akik egyszerűen utálják, ha más is látja is a szenvedésüket, semmi kedved vöröslő fejjel, izzadtan társaságban lenni. Persze egyesek számára ez motiváció, mármint a társaság, de sokan vannak, akik számára nyűg.

gif

Eddz otthon, ingyen!

Szerencsére otthon is edzhetsz, és most felejtsd el a 70-es, 80-as évekből ránk maradt, bokamelegítős fitneszlédiket, itt most komoly edzésről van szó, ami tényleg bombasztikus hatással lesz az alakodra és az egészségedre.

Szóval nincs több kifogás, elég egy leszakadt póló és egy leggings, legyen neted és számítógéped (vagy okotelefonod), és máris nekiállhatsz ezeknek a videóknak! (A lustasággal sajnos nem tudunk mit kezdeni, csinálni kell és kész!)

Ezt olvasd del, mielőtt edzeni kezdesz!

A HIIT azt jelenti, hogy High Intensity Interval Training, vagyis magas intenzitású intervall (szakaszos) edzés. Az 1-es és a 4-es ilyenek, ezeket csak akkor végezd, ha biztos vagy benne, hogy nincs semmilyen egészségügyi panaszod! Ez az edzésforma nagyon hatékony, de igen megterheli a szívet, ezért ha nem vagy benne biztos, hogy neked való, keress fel egy orvost!

A HIIT azért hatékony, mert nagyon sok energiát igényel. Az edzéskörök viszonylag rövidek, amelyek köző rövid pihenő szakaszok vannak beiktatva. Annyira kimeríted vele az izmaidat, hogy a szervezet regenerálódása még az edzés után 24 órával is sok energiát emészt fel.

gif

1. A tökéletes edzés (HIIT)

Mindegy, hol tartasz, mennyire vagy fitt, a Popsugar Fitness Youtube csatornáján biztos, hogy találsz olyan edzést, amely megfelel a szintednek és amivel fejlődni tudsz. Ez a tökéletes csatorna, minden edzést igazi fitneszguruk tartanak. Ez a gondosan összerakott HIIT edzés a kedvencünk, amelyet Jeanette Jenkins sztáredző vezet, akit nemes egyszerűséggel csak Hollywood Trainernek neveznek. Hozzá jár ugyanis mindenki az álomgyárban, aki tónusos, kimunkált testre vágyik.

Ez az edzés 45 perc tömör gyönyör, ha nem bírod, a bal szélső hölgyet kövesd, ő csinálja a kisebb intenzitású verziót.

2. Kőkemény balerinák

Flik Swan és Victoria Marr profi táncosok, akik megalkották a Sleek Technique-et, amellyel te is egy balerina kecsességével (na jó, eleinte nem) edzhetsz. Tónusos, karcsú testet ígérnek, mozdulataik a tartásodnak is jót tesznek, hiszen a balettos mozdulatok, az egyenes tartás, ha sokat csinálod, a hétköznapokra is átragadnak.

3. Kicsi a bors, de erős

Tracy Anderson a karcsú, de izmos táncos alkat felszentelt papnője, neve egyet jelent az akaraterővel. A pöttöm lány, aki eredetileg közel sem volt balettos alkat, úgy döntött, hogy átalakítja a testét, dacolva a genetika makacs igazságával.

És lám, sikerült, Tracy ma sztárdezdő (régebben Madonna is hozzá járt, Gwyneth Paltrow is miatta nyerte vissza szülés után lányos alakját és JLo és Alessandra Ambrosio alakja is sokat köszönhet neki). Módszere a The Tracy Anderson Method névre hallgat, a legmenőbb helyeken vannak edzőtermei és természetesen sportruházati vonala is van.

Ez a videó egy órás, egyfajta egyveleg a különféle programjaiból, de rendszeresen végezve igencsak hatásos. Belepörgetve nem tűnik nehéznek, de garantáljuk, hogy sokat káromkodsz majd közben, és mielőtt még azt mondaná Tracy, hogy maradj vele, ég már az izom, kibírod, addigra lelkileg kétszer összeomlottál, és nagy eséllyel addigra ötször meg is álltál. 😅

4. Őrülteknek (HIIT)

Ez az 1000 kalória elégetését megcélzó, több mint egy órás edzés tényleg csak elmeroggyantaknak való (vagy sportolóknak). Ennyi kalóriát egy óra futással sem lehet elégetni, ezt csak azért mondjuk, hogy tudd, mire számíts. Christine Salus edző (természetesen neki is van programja, különböző kiadványai és Youtube csatornája) a videó elején bevallja, hogy előre megbánta a dolgot, mert kemény lesz, és kemény is. HIIT edzés több mint egy órán keresztül, kezdőknek egyáltalán nem ajánljuk (mondjuk nem is bírnák).

Szóval csak okosan, maga Christine is összeesik egy ponton, szóval ne csüggedj, ha már az első tíz percben kikészülsz.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 dolog, ami tényleg segíti az immunrendszered optimális működését

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!