A frizura, amit mindenki akar majd 2022-ben

A frizura, amit mindenki akar majd 2022-ben
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Régóta gondolkozol azon, hogy frufrut vágass? Akkor eljött az idő!

Akinek volt már valaha frufruja az tudja, ez egy igazi se veled, se nélküled kapcsolat. A frufru külön álló életet él, és vannak napok, amikor olyan megjelenést ad nekünk, mintha most léptünk volna ki a szalonból, rosszabb reggelein viszont a helyzet maga a katasztrófa. Emellett igazán időigényes is a műfaj, hiszen gyakran kell vele a fodrászhoz járni, és minden hajmosásnál és reggeli hajformázásnál külön figyelmet igényel. Mi mégis imádjuk!

Sőt, nemcsak mi, hanem az egész világ, a frufruk ugyanis nagyot mentek 2021-ben, és ez az őrület 2022-ben csak fokozódik. A tavalyi év abszolút kedvence egyértelműen a curtain bang, azaz függöny frufru volt, ami mindenkivel szembejött, aki csak néhány percet eltöltött a közösségi médiában. A legmenőbb sztárok és a trendszetter influenszerek tették le mellette a voksukat, és bár ez a fazon is marad 2022-ben, jön mellé egy másik szuper trend is, a see-through bangs. Vagy hívjuk átlátszó frufrunak, ami igazából nevéből adódóan egy olyan megoldást takar, ami egy szellős, a homlokot láttatni engedő megoldást takar.

A sztárok ismert fodrásza, Luke Hersheson szerint az átlátszó frufru azért is lehet egy jobb választás, mert a függöny frufru reggelente túl sok időt igényel, míg ezt a változatot sokkal könnyebb kezelni, ám ez a forma elődjéhez hasonlóan hasonlóan lágy, fiatalos benyomást kelt, a klasszikus frufrura jellemző szigorú és határozott összhatásnak nyoma sem lesz. Na, neked hogy tetszik?

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

5 frizura, ami sosem megy ki a divatból

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.