A film, ami meghatároz: Erős Antónia

A film, ami meghatároz: Erős Antónia
Forrás: InStyle/Papp Évi és Schneider Zoltán

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Az InStyle nyári lapszáma a magyar filmek/filmesek körül forog, az instyle,hu-n pedig elindítottuk A film, ami meghatároz névre keresztelt cikksorozatunkat! Mert egy jó film kikapcsol, szórakoztat, elgondolkoztat, megnevettet, vagy éppen könnyeket csal a szemedbe. És vannak olyan filmek is, amik mindent megváltoztatnak, és egy életen át végigkísérnek minket. Mindenkinek van olyan filmélménye az életében, ami átformálta azt, ahogy a világot látja, vagy esetleg olyan nyomot hagyott benne, amit sosem felejt el. Ezt a kérdést hazai sztároknak is feltettük. A film, ami meghatároz sorozatunkat tavaszi lapszámunk címlapsztárjával, Erős Antóniával kezdjük, ismerd meg te is a televíziós műsorvezető meghatározó filmélményeit!

Nehéz meghatározó filmet kiemelni, inkább olyan példát mondanék, amiből nagyon sokszor idézünk, amiből ezerszer előjön egy jelenet akár a baráti társaságunkban, akár a férjemmel, amikor kettesben vagyunk, az egyik ilyen pedig a Csapd le csacsi. Léptem nyomon felmerülnek a mindennapjainkban is akár a szituációk, a jelenetek, a figurák. Előfordul, hogy egymásnak idézünk a filmből, például, hogy a „Csempe a francba, az van!“ - szóval bármilyen furcsa szituációban eszünkbe tud jutni, a maga keserédes humorával, és a mai napig mindig mosolyt csal az arcunkra. Nemrég pont ajánlottuk olyan fiatalabb barátainknak, akik még nem látták, sőt nem is nagyon hallottak még róla. Persze, nekünk mást jelentenek a 70-es, 80-as évek, de szerintem nagyon sok szempontból ez egy örökérvényű film, és aki ma megnézi, az is érti, még azokat az utalásokat is, amik kifejezetten az akkori rendszernek szóltak. Megemlíteném még a Sörgyári capriccio-t is, ami szintén hasonló humorú, így akár a Csapd le csacsi is lehetne egy cseh film, a férjem pedig rendszeresen visszanézni a Tűz van babámat. Ezek mind ilyen 70-es 80-as évekbeli nagy klasszikusok, amiket rengetegszer láttunk, de sosem tudjuk ezeket megunni. Azt nem mondom, hogy direkt elindítom őket, ha haza érek munka után, de ha meglátom, hogy megy valahol, akkor nem kapcsolom el, hanem végignézem és újra átélem, újra ugyanolyan jókat nevetek rajtuk, mintha először látnám, pedig már legalább százszor láttam mindegyiket.

Most pedig nézd meg galériánkban, hogy az IMDb közönségszavazása szerint melyek minden idők legjobb magyar filmjei!

Galéria / 15 kép

Minden idők 15 legjobb magyar filmje

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Figyelni és tanulni. Tanítani és inspirálni. Az InStyle nyári lapszáma a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött! Tarts velünk, amíg alámerülünk a hazai filmek és filmesek világába, elkalauzolunk kicsit a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba, a Magyar Mozgókép Fesztivál hazai filmes seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel. A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT!

Kép

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?