A divatos nők diétája, avagy ezért olyan vékonyak a fashionisták

A divatos nők diétája, avagy ezért olyan vékonyak a fashionisták

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Lehetséges, hogy a sikeres és stílusos nők, a partik királynői, azaz a fashionisták mind egy kolibri anyagcseréjével rendelkeznek, azért maradnak ilyen vékonyak? A Harper's Bazaar szerkesztője megkérte Natalie Joos írót, valamint az ékszertervező testvérpárt, Jodie és Danielle Syndert (Danijoo), hogy osszák meg karcsú alakjuk titkát a nagyközönséggel. Előre szólunk: azért lesz itt sült krumpli és oreós turmix is...


Semmi frappucino



A krémes kávés italok tele vannak extra kalóriával. Válasszunk helyette egészségesebb alternatívát, javasolja Joos: vaníliás-mandulatejes lattét, vagy a Danijoo lányok kedvencét, egyharmad rész kávéból és gőzölt szójatejből készült tejeskávét, hab nélkül. „Jodie és én mindig ugyanazt kérjük a Starbuck-ban” - nevet Danielle.

Reggelizzünk!



„Rájöttem, hogy a rendszeres és nyugalmas reggeli meghálálja magát a nap folyamán” - állítja Joos. Egyik kedvencem a laktózmentes cottage cheese-ből, bogyós gyümölcsökből és banánból készült turmix, kevés juharsziruppal („Sokáig feltölt energiával”). A Danijoo testvérek is szeretnek "alaposan" reggelizni: rántotta tojásfehérjéből, avokádós pirítós, fél grapefruit. Nyáron Jodie szívesen készít smoothie-t is: eper, banán, áfonya, joghurt és szójatej a favorit, egy kevés jéggel. Avokádó, kókusztej és fagyasztott banán a másik kedvenc összetevői. „Mindig fagyasztott banánt használok, hogy a végeredmény krémes legyen” - mondja Danielle.


Együnk gyakran, kis adagokat



Mindhárman egyetértenek abban, hogy gyakran (pár óránként) esznek, és általában azt, amit megkívánnak. Egyszerűen csak nem pakolják tele zsúfolásig a tányért.


Szendvicset, de kreatívan


ELLE, Clarins, Athena Calderone & Lauren Bush Lauren Host Intimate Lunch In Support Of The FEED Supper Initiative
ELLE, Clarins, Athena Calderone & Lauren Bush Lauren Host Intimate Lunch In Support Of The FEED Supper Initiative


Joos nem eszik kenyeret, ezért puffasztottrizs-szeleteket használ szendvicsalapként. Egy átlagos ebéd lehet például puffasztott rizs kecskesajttal, paradicsommal és őrölt borssal, vagy pulykával, uborkaszelettek és angolmustárral. Az amerikaiak kedvenceként számon tartott mogyoróvajas-lekváros-banános bűnözés egészségesebb verziójaként a rizsszeleteket mandulavajjal és banánnal pakolja meg.


Ne féljünk a szénhidráttól


Street Style - Paris Collections: WOMEN SS15 - September 23 To September 01 October, 2014
Street Style - Paris Collections: WOMEN SS15 - September 23 To September 01 October, 2014


Jodie lelkes szakács és imád vacsorázni. Szerinte az egészséges étel titka a természetes, feldolgozatlan alapanyagok használatában rejlik. Próbáljuk ki a bolognai spagettit házi tésztából, vagy gőzöljünk halat zöldségekkel, esetleg grillezzünk királyrákot és együk teljes kiőrlésű tortillával.


Bűnözni szabad



A Synder testvérek nem igazán fogyasztanak alkoholt, de egy koktél belefér, ha bulizni mennek. Danielle a Johhny Walker Black-et szódával szereti, Jodie borozik: kedvence a Sancerre, a Loire-völgy híres fehérbora. Joos néha elszív egy-egy szál cigarettát (nagyon ritkán), borból pedig a Pinot Noirt kedveli.

Újragondolt nassolás



Répahasábok és görög joghurt? Rengeteg más alternatíva létezik: „a zabpehely a titka mindennek,” állítja Danielle. Reggelire vagy uzsonnára cukormentes kekszet vagy egy csomag instant zabkását eszik juharsziruppal, ami megközelítőleg csak 120 kalória. „Finom és kényezteteő, elég energiát ad és sokáig megmarad a jóllakottság érzése”. További lehetőségek: pitachips hummusszal, cukormentes müzliszelet, aszalt gyümölcsök és magok keveréke, alma és narancs.

Vigyázzunk az étteremben



A Dannijo lányok munkájához hozzátartozik, hogy gyakran esznek étteremben. A titok, hogy soha nem esznek sokat. „Szem előtt tartjuk, hogy tulajdonképpen nem is enni, hanem dolgozni megyünk, és az emberek általában nem figyelnek rá, hogy mit eszünk,” mondja Jodie. Csak pár falatot esznek, aztán ha végeztek a vacsora hivatalos részével, elmennek együtt sushizni, vagy csirkét, halat készítenek otthon. (A lányok az igazi sushit szeretik, nem csak a sashimit; „Nem kedvelem magában a nyers halat” - jegyzi meg Jodie.) Joos válogatós: „Sosem választok olyan ételt, amiben több, mint egy egészségtelen összetevő van.”

Semmi sem tilos


Natalie Joos boldogan nevetgél barátnőjével a fashion weeken, Fotó: Europress
Joos imádja a chipset és a sült krumplit majonézzel. „Nem szeretek megvonni magamtól semmit, amitől jól érzem magam.” A Dannijo lányok édesszájúak: Jodie képtelen ellenállni az oreós turmixnak, Danielle a fagylalttortát szereti csokival és szivárványos cukrokkal.

Köszi, lányok, így már mindent értünk! ;)

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!