Egy megosztó cipőtrend, ami átveszi az uralmat a csizmák felett ebben a szezonban

Egy megosztó cipőtrend, ami átveszi az uralmat a csizmák felett ebben a szezonban
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez most a legtrendibb csizmafazon a stílusos nők körében!

Ha csizmatrendekről van szó, vannak olyan kulcsdarabok, amelyek mindig klasszikusnak számítanak. Gondolj csak a magas sarkú bokacsizmára és a vagány katonai bakancsokra. Ám ebben a szezonban mind a divatszakemberek, mind a fashionisták, és még a hírességek is új fazont kiáltottak ki favoritnak, még annak ellenére is, hogy egyetértenek abban, hogy ez egy igen megosztó választás lesz - ez pedig a platformos csizma!

Merész és kissé szokatlan kialakításának köszönhetően egy ilyen fazon igazi statement darab, ami képes a legegyszerűbb összeállítást is azonnal kiemelni a tömegből. És bár a magassarkú platformos megoldások egy ideje nem ismeretlenek számunkra, most a lapos változatokban is érdemes gondolkozni, amik sokkal kényelmesebbek az egész napos rohangáláshoz. Persze ezek a fazonok nem fogják teljesen felváltani a bokacsizmákat, amik mindig is a ruhatárunk alapelemei lesznek, de ebben a szezonban abszolút átveszik az uralmat. Néhány tuti darabra pedig most le is csaphatsz az épp dübörgő JOY-napkon, mely alatt több mint 400 kupon közül válogathatsz, és akár 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg a szezon legtrendibb kincseit!

De előbb lássuk, hogy is működik a platformos csizma a gyakorlatban! Nézd meg, hogyan viselik ezt a fazont idén ősszel és télen a legstílusosabb csajok!

Galéria / 6 kép

Így hordják a platformos csizmát a legtrendibb csajok

Megnézem a galériát

Most pedig ajánlunk is néhány szuper darabot az Answear kínálatából, ahol a a JOY-napok alatt 25% kedvezményt kapsz 25 000 forint feletti vásárlás esetén.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!