A 7 legelborultabb film, amit ne hagyj ki halloweenkor

A 7 legelborultabb film, amit ne hagyj ki halloweenkor
Forrás: InterCom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha kinőttél a beöltözésből, és ha nem, ezeket a filmeket ne hagyd ki a hétvégén. Összeírtuk azokat a témába vágó kedvenceinket, amiket mi biztosan megnézünk a következő napokban. Jöhet a halloweeni borzongás, csak a hangulat kedvéért!

Addams Family - A galád család (1991)

Imádnivalóan rosszindulatú teremtmények gyülekezete, ez az Addams Family. Gomez és a felesége, Morticia két égetnivaló kölyköt nevel, és még számos fura szerzettel osztják meg a "meleg" családi fészket. Addamsék mindent elkövetnek azért, hogy minél visszataszítóbbnak tűnjenek a külvilág számára, de mi imádjuk őket!

gif

Halhatatlan szeretők (2013)

Egy kicsit sem szokványos szerelmi történet, már csak azért sem, mert egy örök életen át tartó vonzalomról szól. Adam egy visszavonultan élő vámpír, aki zenészként tengeti életét detroiti lakásában. Egy nap újra találkozik múltbéli kedvesével, a szintén vámpír Eve-vel. Tilda Swinton és Tom Hiddleston hozza a hangulatot!

halloween
forrás: A Company Hungary Kft.
halloween

Alice Csodaországban (1951)

Ki ne ismerné Lewis Carroll Alice Csodaországban című meséjének elbűvölő történetét? Ahogy az élénk fantáziával megáldott, ábrándos kislány kortyol a csöpp üvegből, amelyen ez áll: Igyál meg!, majd összezsugorodik és színes képzelete szárnyán olyan helyekre jut el, ahol gyermek előtte még nem járt. Ennél pszichedelikusabb rajzfilm azóta sem született!

gif

Casper (1995)

Egy száz évvel ezelőtt meghalt iskolás fiú szelleme és három nagybácsikája tengeti életét abban a tipikus kísértetkastélyban, ahová mi sem lépnénk be szívesen. Ők viszont unatkoznak, és jobb híján arra kószáló vándorokkal próbálnak ujjat húzni, ami persze jócskán alulmúlja igazi képességeiket. Az új tulajdonos számára ez sem okoz problémát, a megoldás kézenfekvő: ki kell űzni a kísérteteket. Vagy összebarátkozni velük!

gif

Ollókezű Edward (1990)

Tim Burton egyik legismertebb rendezése, a srácról, akinek ollók vannak a keze helyén. Edwardot egy meglehetősen őrült feltaláló készítette. Az érző, gondolkodó lény már majdnem teljesen kész, csak a végtagjaival nem stimmel valami. Teremtője azonban meghal, mielőtt befejezhette volna tökéletes művét.

gif

Harry Potter és a bölcsek köve (2001)

És az össze többi rész... Ennél boszorkányosabbat nem tudunk ajánlani!

gif

Rocky Horror Picture Show (1975)

A frissen eljegyzett pár, Janet és Brad az eső elől egy elhagyott kastélyban keres menedéket (már rosszul indul), miután teljesen eltévedtek és az autójuk is lerobban. Itt kellene visszafordulniuk, de nem veszik a baljós előjeleket. Hamar szembetalálkoznak a kastély urával, aki bőrszoknyát visel, a női fehérneműt preferálja és sminkeli is magát, hiszen a valójában ő nem más, mint a távoli Transszexualis bolygóról érkezett űrlény. Hát ennyi. Indulhat a show?

halloween
forrás: 20th Century Fox
halloween

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

A legjobb filmek, ha szereted a rettegést

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!