Amikor a szakma ízlését a nézők kétségbe vonják! Ez a 6 legvitatottabb Oscar-jelölt film 2023-ban

Amikor a szakma ízlését a nézők kétségbe vonják! Ez a 6 legvitatottabb Oscar-jelölt film 2023-ban
Forrás: ADS Service Kft.

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Oscar-jelölt filmekről alkotott vélemények is igencsak megoszlanak!

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tagjai 1929 óta döntenek arról, hogy a gálát megelőző naptári évben moziba kerülő alkotások közül mely érdemelje ki a méltán rangos Oscar-jelölést, ám az elmúlt évtizedek során számos esetben bizonyosodott már be az, hogy a nézők nem mindig rajongtak azokért az alkotásokért, melyeket a szakma hozzáértő tagjai a díjesélyesek közé szavaztak. Ez a megosztottság pedig a mai napig megfigyelhető a Oscar-jelöltek kapcsán, pont ezért kicsit sem meglepő módon a 2023-as listával is ugyanez történt!

Van aki a művészi értéket és a minőséget hiányolja néhány filmből, míg mások a túlhypeolt közönségsikerek létjogosultságát kérdőjelezik meg a lehetséges díjvárományosok között, és bizony ezek a kritikus hangok a szobrocskáktól mindössze egy karnyújtásnyira lévő színészeket sem kímélik.

Mutatjuk a 2023-as év legmegosztóbb Oscar-jelölt filmjeit!

Galéria / 6 kép

6 vitatott film a 2023-as Oscar-jelöltek listájáról

Megnézem a galériát

Ebben a galériában pedig összegyűjtöttük a díjátadó történetének azon filmjeit, amikért bár a többség rajongott, ám végül mégse váltották be a hozzájuk fűzött reményeket,

Galéria / 13 kép

13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte el a legjobb filmnek járó díjat

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.