Elindult a Teadélután!

Podcastunk középpontjában a királyi család áll – stílus, titkok, meglepő érdekességek, intrikák, és mindaz, ami a korona árnyéka mögött megbújik.

Az elmúlt években InStyle magazinban és instyle.hu-n folyamatosan nyomon követtük a királyi családdal kapcsolatos legfrissebb híreket és érdekességeket, és azt láttuk, hogy olvasóinkhoz is nagyon közel áll ez a téma. Ezért is indítottuk el Teadélután néven podcastunkat, melyben tovább boncolgatjuk, valamint körbejárjuk a velük a kapcsolatos legizgalmasabb történeteket.

Kálmán Zsófi & Besenyei Bia

Kálmán Zsófi

Megismerem őt

Besenyei Bia

Megismerem őt

Kálmán Zsófi

Kálmán Zsófi vagyok, az InStyle vezető online szerkesztője. A királyi családdal való kapcsolatom mondhatni együtt épült a karrieremmel, az első hír ugyanis, amit az instyle.hu-n publikáltam épp a szülési szabadágáról visszatért Katalin hercegnéről szólt. Ekkor 2015 szeptemberét írtuk. Az akkori szerkesztőmtől kaptam ezt a témát, és emlékszem, mekkora kihívást volt számomra. Mára viszont olyanok számomra, mint a kedves ismerősök, és meg sem tudom számolni, mennyi cikket írtam róluk. Bár eddig is tudtuk, hogy olvasóinkat érdekli a királyi család, de az akkor előkerült régi történetekkel velünk együtt szívesen nosztalgiáztatok, és számos pozitív visszajelzést kaptunk. Ebből a lendületből merítettünk inspirációt a Teadélutánhoz, ami egyben szerelemprojekt is az InStlye életében. Hallgassátok szeretettel!

Besenyei Bia

Besenyei Bianka vagyok, a JOY és az InStyle magazinok felelős szerkesztője, a joy.hu online szerkesztője, a Teadélután podcast műsorvezetője és lelkes rajongója. Nemcsak a királyi család életét, de a divatot is legalább olyan szorgalommal követem és átlag felett érdekel a pszichológia. Imádok sütit sütni és megörvendeztetni vele a körülöttem élőket.

Tyra Banks nem akar fiatalabbnak látszani a koránál

Tyra Banks nem akar fiatalabbnak látszani a koránál
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Sports Illustrated magazin exkluzív címlapjainak a sztárja közel húsz év után új külsővel lepte meg a divatvilágot.

Tyra Banks több mint harminc évvel ezelőtt kezdte modellkarrierjét, amelynek során a legvadabb divattrendeket is kipróbálhatta, ha akarta, ha nem. Kivételes személyisége, kitartása és fegyelmezettsége a legnevesebb kifutókra vitte, ahol azonban beleszólása nem volt a tervezők vízióiba. A ma már üzletasszonyként is elismert modell volt az első afroamerikai nő, aki az ikonikus Sport Illustrated magazin címlapján szerepelhetett. Nem túlzás azt állítani, hogy neve az elmúlt évtizedek során fogalommá vált.

Kattints a kép felfedéséhez!

Sokoldalú személyiségével együtt csiszolódott, fejlődött és forrott ki badass stílusa, ma már kísérletezgetés nélkül is pontosan tudja, mi áll jól neki, mi az, amit megengedhet magának, vagy éppen mi az, ami már sok a negyedik x-en túl. Az évek alatt kifejlesztett stílusának védjegyét, mézszőke haját közel húsz év után látványosan drámaibb, sötétebb áranyalatra cserélte, amely egy bizonyos koron túl jobban öregít, miközben hangsúlyosabbá teszi az arc vonalait, ennek ellenére Tyra mégis bevállalta.

Megérte a stílusváltás?
Igen, Tyrának a drámaibb színek is jól állnak.
Nem, 10 évvel öregebbnek hat az arca.
Megosztom az eredményt

Galéria / 12 kép

Így változott Tyra az évek alatt

Megnézem a galériát

Manapság nincsenek már tabuk, mégis van valami, amivel nem annyira foglalkozik a mai popkultúra: ez pedig az 50 fölöttiek nemiségel! Pedig a mai 50-esek már nagyon nem olyanok, mint régen...

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!