Nem fogod elhinni, hogy ezeket tényleg magukra húzták: Avagy a 2022-es MET-gála legsokkolóbb szettjei

Nem fogod elhinni, hogy ezeket tényleg magukra húzták: Avagy a 2022-es MET-gála legsokkolóbb szettjei
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Elérkezett újra május első hétfője, vagyis a kultikus MET-gála ideje. Tegnap este megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le a legjobban.

Bár nem szokásunk worst dressed listát írni, ám a MET-gála az egyetlen, amellett nem lehet szó nélkül elmenni. Persze a MET mindig is a hajmeresztő szettekről szólt, és ilyenkor minden sztárnak a kelleténél kicsit jobban elgurul a gyógyszere, de ebben az évben még a szokásosnál is meredekebb ruhák kaptak helyet a vörös szőnyegen, ám persze akadtak olyanok is, akiknek sikerült megmaradni stílusosság vonalán:

Talán a legrosszabbak épp a legjobbak fényében tűnnek ki igazán, ugyanis az idei MET-gálán több esetben látszott, hogy egyazon ötletet míg valakinek sikerült szemkápráztatóan és ötletes kiviteleznie, addig más egy hasonló outfitben úgy festett, mint aki minimum most szabadult egy farsangi kölcsönzőből. És nem a jobbik fajtából. A kreativitást, az önkifejezést és a divat iránti szenvedélyt persze mindig kell értékelni, ám ne legyünk álszentek kimondani, ami rossz, az rossz. De legalább a mémgyáraknak lesz miből inspirálódni a következő napokban. Bocsi!

És most készülj, a leghajmeresztőbb szetteket találod galériánkban!

Galéria / 12 kép

A 2022-es MET-gála legsokkolóbb szettjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?