11 zseniális dolog, ami feltölt idén ősszel!

11 zseniális dolog, ami feltölt idén ősszel!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Oscar-díjas zeneszerzővel, „Kína Bartókjával”, koreografáló mesterséges intelligenciával, háromnapos világzenei őrülettel, 6 méter magas köztéri szoborlánnyal és falon táncoló amerikai sztárcsapattal teszi felejthetetlenné az őszt a 26. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál.

Több mint 100 program, számtalan műfajban - az irodalomtól a színházon, a kortárs operán, a komolyzenén, a jazzen és elektronikus zenén át a divatig - közel 40 különleges helyszínen, szerte a városban, október 6. és 22. között. Inspirálódj a legmenőbb kortárs művészek vadonatúj munkáiból, és töltődj fel kultúrával, hiszen igazi mindfulness élmény, amikor maximális jelenléttel, szinte hipnotizálva nézed a mozdulatokat egy táncelőadáson vagy teljesen átadod magad a zenének egy brutálisan jó koncerten. Hogy megkönnyítsük a döntést, kiválogattuk a fesztiválprogramból azt, ami egész biztosan kihagyhatatlan!

Kép

Bandaloop
A vertikális tánc amerikai úttörői először járnak nálunk: október 20-án és 21-én egy Kálvin téri irodaház falán perdülnek majd táncra, amitől biztos, hogy eláll a lélegzeted.

Budapest Ritmo
A Lajkó Félix az elsöprő erejű lengyel népi-klasszikus vonósbandával, a Vołosival, a Söndörgő az Amsterdam Klezmer Banddel, Miczura Mónika „Mitsou” a tunéziai Jawharral a színpadon – a Budapest Ritmo a meglepő egymásra találások, egyszeri csodák és felfedezések fesztiválja lesz.

Kép

Izrael Balett
A világ egyik legkiemelkedőbb balett együttese és egy kivételes tánctörténeti utazás a klasszikus kortól a kortárs tánc világáig október 13-án és 14-én, a Hattyúk tava fehér – és fekete – hattyúival.

Kép

Avital meets Avital
Azonos a név, de nincs rokoni kapcsolat – egy fantasztikus klasszikus zenész és egy kiváló jazzmuzsikus sorsszerű találkozása és crossover koncertje az Uránia Filmszínházban október 12-én.

Kép

Art Market Budapest - Girl from Buda
Eran Shakine izraeli képzőművész a Budapest Art Market vendégművészeként egy különleges köztéri szobrot készít a város számára: a hat méter magas, alumíniumból és platinából készült lányalak a Lánchídnál látható majd.

Kép

Jerusalem, My Love - Anima Sound System ft. Heidi Vogel
A Cinematic Orchestra zseniális londoni énekesnőjéért, Heidi Vogelért még Jamie Cullum is rajong: október 21-ei koncertjükre az Animával közösen black work-songokból és spirituálékból merítettek inspirációt!

Kép

AI Am Here - Utazás a Mesterséges Intelligencia körül
Egy mesterséges intelligencia, technológia és a tánc találkozása, avagy hogyan válhat alkotótárssá egy avatár? A Trafóban október 10-én minden kiderül.

Kép

Martin Kohlstedt
Érzékeny, kifejező zongorajáték és némi elektronika a német zongoristazsenitől, Martin Kohlstedttől, aki rendhagyó módon nem a színpadon, hanem az A38 nézőterén játszik majd október 18-án.

Kép

Tan Dun
A kínai–amerikai, Oscar-díjas Tan Dun napjaink egyik legjelentősebb zeneszerzője és hatalmas Bartók-rajongó, így a saját kompozíciói mellett a magyar mester műveivel lép színpadra a fesztivál nyitókoncertjén október 6-án a Müpában.

Kép

Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe 2017
A régió legizgalmasabb tervezői, a hazai divat legjobbjai – idén rendhagyó helyszínen, a nagyközönség számára már zárva tartó, gyönyörű Iparművészeti Múzeumban.

Kép

Koncert a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren
A Ferihegy már nem működő 1-es terminálja az egyik legkülönlegesebb fesztiválhelyszín, ahol a debreceni Kodály Filharmónia zenekarának köszönhetően a legendás Carmina Burana is felcsendül majd.

A fesztiválprogram tovább böngészhető a CAFe Budapest oldalán.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!