Kulcsár Edina jól döntött, amikor Magyarországot választotta

Kulcsár Edina jól döntött, amikor Magyarországot választotta

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A Miss World Hungary győzteseként, a Miss World első udvarhölgyeként és a Miss Europe cím birtokosaként számtalan lehetősége lett volna külföldön, ám ő itthon akart érvényesülni, hogy a családja közelében lehessen.

Kulcsár Edina életének legfontosabb állomásairól mesélt nekünk az Europeum bevásárlóközpontban.

A gyerekkorról

Egy másfél szobás panellakásban nőttem fel. A mamámmal, az anyukámmal és a nagybátyámmal laktam. Mi hárman „lányok” a nagyszobában éltünk, míg a nagybátyám a kisszobában. Hihetetlen nagy volt hármunk között az összetartás. Mivel szegényesen éltünk, ezért anyukámék gondosan megválogatták minden egyes fillér helyét. Ebből adódóan már egészen kicsin láttam, hogy a következetesség nagyon fontos az életben. Rengeteg mindent tanultam a mamámtól és az anyukámtól, de legfőképp azt, hogy mi az a feltétel nélküli szeretet, és hogy csak egymásra számíthatunk. Kicsi koromban egyébként sokszor segítettem anyukámnak különféle munkákban. Volt arra példa, hogy nyomdába mentem vele dolgozni, ahol különféle gépeknél kellett egyes kiadványokat rendezni vagy éppen csomagolni. Ezenkívül szórólapoztam is, de dolgoztam gyorsétteremben, műkörmösként és hoszteszként is nagyon sokat vállaltam. Próbáltam levenni anyukámék válláról a terhet, hogy ne kelljen azzal törődniük, hogy ha éppen tetszik valami, akkor miből vegyék meg azt nekem.

Kép

A modellkedésről
A szépségversenyeken azért próbáltam ki magam, hogy egy esetleges győzelem esetén nemzetközi szinten is meg tudjam magam mérettetni. A hazai felkérések mellett már a kezdetektől dolgoztam külföldön is, így nemcsak a pózolásba kellett nagyon hamar beletanulni, hanem abba is, hogy miként menedzseljem magam, és hogyan legyek profi. A visszajelzések szerint azért is hívnak szívesen, mert mindig időben érkezem, mindig az alkalomhoz illő a megjelenésem, és mentálisan is felkészülök a munkára.

A tévézésről és üzletről
Azóta több műsorban, így az Aktívban, a Több, mint testőrtben és az Év Pasijában is kamera elé állhattam. Jelenleg az Életforma című műsort vezetem, illetve a weboldalamon van egy saját online műsorom, a Nem Csak Púder. Saját vállalkozásomban a modellszakmában érvényesülni vágyó fiatal lányoknak tartok kiscsoportos fotózást, hogy ezzel is segítsem őket érvényesülni ezen a területen.

Az ismertségről
Szerencsés vagyok, hiszen az ismertségnek köszönhetően rengeteg emberrel állok kapcsolatban, s ők mindig megerősítenek abban, hogy jó úton járok. Ám a közismertségnek árnyoldala is van. Nem tudok annyit a szeretteimmel lenni, mint amennyit szívem szerint lennék. A nagymamámmal például elutaznék Egyiptomba, hogy láthassa a piramisokat!

A shoppingolásról
A hétköznapi életben is szeretek új helyeket felfedezni, ugyanis rengeteg tárgyalásom van külsős helyszíneken. Ha pedig egy-egy hely belopja magát a szívembe, akkor rendszeres vendégként térek vissza. Olyan helyen szeretek találkozókat szervezni, amelyeknek frekventált az elhelyezkedése, hogy mindenkinek útba essen. Ha éppen nincs megbeszélve senkivel semmi, akkor is gyakran ülök be egy kávéra például az Europeumba, ahol – amikor a saját fodrászom esetleg nem ér rá – a ruhatáramat is fel tudom turbózni.

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!