Neked még nincs meg? Íme 8 érv, amiért megéri beszerezned az októberi InStyle-t

Neked még nincs meg? Íme 8 érv, amiért megéri beszerezned az októberi InStyle-t

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az InStyle októberi száma segít visszarázódni az őszi hétköznapokba. Segítséget nyújtunk az irodai gardróbod összeállításában, és a ruhatárad alapdarabjainak beszerzésében is.

Kedves Olvasónk!


Az októberi címlaplányunk Selena Gomez, aki már nemcsak énekesnő, színésznő és filmproducer, hanem divattervezőként is a szárnyait bontogatja.

Jelentjük, Selena Gomez felnőtt!

Hihetetlenül őszintén nyilatkozott a háromhónapos elvonulásáról és arról, hogy talán most tudott helyes fontossági sorrendet felállítani az életében.

Beszélt a párkapcsolatáról Weeknddel, de ahogyan mondja: “a boldogságom nem életem egyetlen tényezőjétől függ”. Azaz rájött, a teljességhez nemcsak szerelemre van szüksége, hanem más téren is meg kell találnia az egyensúlyt. Az érettebb, komolyabb Selena azt is megtanulta, igenis határozottnak kell lennie, és olykor nemet mondania olyan felkérésekre is, amelyekre régebben nemtetszése ellenére is rábólintott volna. Ha kíváncsi vagy a részletekre, az októberi InStyle-ban tízoldalas anyagot találsz a színésznőről.

Kép

Epres Panni egy napja

Hogyan telik Epres Panni egy napja? Az izgalmakkal teli nyarat egy észak-európai vakációval pihenték ki férjével, és ezzel felkészültek a sűrű és pörgős hétköznapokra – s ebbe most mi is betekintést nyertünk.

Kép

Hello, meló!

Unalmas hétköznapok? Ugyan? Ez csak rajtad múlik. Lapozd át a stílusösszeállításunkat és gyűjts be néhány izgalmas inspirációt, amivel feldobhatod a hangulatodat – és talán még a munkaköri légkört is.

Kép

Peroxid Pixie

Itt az új hollywoodi frizuraőrület! A vörös szőnyegen egyre többen vonulnak fel merészen rövidre vágott, szinte már fehérre szőkített hajjal. Te bevállalnád?

Kép

High-tech szépség

Miért pont a fürdőszobádat hagynád ki, ha kütyü vásárlására kerül sor? Összegyűjtöttük a szezon legizgalmasabb szépítő technikai vívmányait.

Kép

Beszéljünk a szépségről!

Ezúttal Mádai Viviennel ültünk le beszélgetni. A mindig mosolygós tv-s műsorvezető többek között hajnalban ébredős reggeli szépségrituáléjáról is mesél.

Kép

Stílus és más semmi

Pálos Hanna színésznő az egyik divatanyagunk modellje nagyon inspiráló volt az egész stábunk számára. Az interjúból kiderül, mi a különbség egy igazi, alkotó közösség és a Csak színház és más semmi című tévésorozat kitalált társulata között. Valamint arról is mesélt, miért védi a magánéletét megrögzötten és hogyan kezeli a róla szóló pletykákat.

Kép

A férfi stílusa

Talán Nagy Marcellről a Sorstalanságban és az 1945 című filmben nyújtott színészi alakítása jut eszedbe, pedig már régen operatőrként dolgozik, fotósként is imád kísérletezni, azt is elárulta az interjúban, hogy miért volt fontos szakmai mérföldkő számára az Instagram.

Kép

Irány az újságárus!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!