9 titkos hely a testeden, ahová eddig nem tettél fényvédőt, pedig kellene

9 titkos hely a testeden, ahová eddig nem tettél fényvédőt, pedig kellene
Forrás: Pexels
Facebook
Twitter
Pinterest

Mert egyáltalán nem mindegy, hogy hova és mennyi fényvédőt teszünk...

Egyszerűen nem tudunk eleget beszélni a fényvédelemről, ez pedig egyáltalán nem véletlen. A fényvédelem hihetetlenül fontos (főleg a legnagyobb melegben), nem csupán azért, mert megelőzhetjük a komolyan megbetegedéseket (mint például bőrrák), de a ráncok kialakulásának 80%-áért is a káros napsugarak a felelősek.

Épp ezért különösen fontos, hogy mindig elegendő mennyiségű naptej legyen rajtunk, na meg persze az is, hogy mindenhova jusson, ahova kell. Na de melyek azok a helyek, ahova minden alkalommal teszel fényvédőt? Valószínűleg most az arcodra, a karodra és a lábaidra gondolsz – ha például napozol -, ám érdemes tudni, hogy sok-sok olyan hely is van a testünkön, ahova bizony nagyon is érdemes fényvédőt tenni, de ezekről a helyekről a legtöbben elfeledkeznek, vagy egyszerűen nem is gondolnak rájuk.

Épp ezért utánajártunk, és szerencsére egy bőrgyógyász segítségünk is akadt Dr. Lian Mack személyében, így megtudtuk, hogy milyen „titkos” helyek vannak a testünkön, amiket még véletlenül sem szabad kihagyni a fényvédőzésből. Ha kíváncsi vagy, hogy melyek ezek pontosan,

akkor katt a galériára!

Galéria / 9 kép

9 meglepő hely a testeden, ahová nem tettél eddig fényvédőt, pedig kellene

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.