Sting 59th & 9th elnevezésű világ körüli turnéja folytatódik

Sting 59th & 9th elnevezésű világ körüli turnéja folytatódik

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A lelkes kritikák szerint ez lesz “életünk koncertje”.

STING 5 ÉV UTÁN EGY IGAZI ROCK KONCERTTEL TÉR VISSZA

OKTÓBER 13-ÁN A BUDAPEST ARÉNÁBA!

A telt házas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően Sting 57th & 9th elnevezésű turnéja folytatódik, hogy az egész világot meghódítsa – ahogyan a lelkes kritikák és az eddigi rajongói visszajelzések jósolják.

gif

Ez a gitárcentrikus rock turné, amely Észak-Amerikában indult, majd Európát, Közép- és Dél-Amerikát valamint Ázsiát végigjárva visszatért néhány európai fesztiválra a nyár folyamán, ősszel újabb városokkal bővült Közép- és Kelet-Európából, köztük Budapesttel is!

A 57th & 9th elnevezésű turnén Sting egy 3 fős bandával áll színpadra; régóta állandó gitárosával, Dominic Millerrel, továbbá Josh Freese dobossal és Rufus Miller gitárossal, valamint vendégként Joe Sumner és a harmónikaművész, Percy Cardona, a The Last Bandoleros tagja is színpadra lép.

"Sting munkásságának lényege a kivételes zeneszerzői tehetsége; a melódiák, a groove-ok és a jelentős dalszövegek gyűjteménye, amelyek további értelmet nyertek a lehető legmagasabb szintű előadástól. Ez a show megérdemli a kitűntető elismerést." - The Telegraph, Egyesült Királyság

Kép

“Sting nem csupán egy előadó, aki jön és ad egy koncertet. Ő egy alkotó, aki azért jön, hogy művészetet hozzon létre a színpadon.” – Alto Voltaje, Puerto Rico

"Sting megmutatta a rock erejét, sokoldalúságát, mélységét és élettartamát. Bebizonyította, hogy még mindig megvan az a képessége, hogy egy izgalmas, vibráló, felfokozott rock 'n' roll-t játsszon." – Austin 360

"A koncert lüktetett, akár új dal, akár szóló sláger vagy klasszikus Police-szám csendült fel. Sting egy univerzális mesélő, abból építkezik, amiből a legendák is születnek." – Vancouver Weekly

A budapesti koncertre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalakon. Az 5 különböző ülő-, álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP-csomagok is kaphatók az október 13-án megrendezésre kerülő fellépésre.


Sting tizenkettedik szóló stúdióalbuma, a 57th & 9th után egy évtizede az első rock/pop lemeze, amely november 11-én jelent meg az A&M/Interscope Recordsnál. A 10 szám tükrözi Sting széleskörű zenei és dalszerzői stílusát, kezdve az érdes, gitár-témájú első kislemez, az I Can’t Stop Thinking About You-tól a kegyetlen Petrol Headig és a himnusszerű 50,000-ig. Az album producere Martin Kierszenbaum, és azt csupán néhány hét alatt vették fel Sting állandó zenésztársával, Dominic Millerrel (gitár), Vinnie Colaiutával (dob), valamint a szintén dobos Josh Freese-zel (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), a gitáros Lyle Workmannel és a vokálokban közreműködő texasi-mexikói bandával, a The Last Bandoleros tagjaival.

További információk:

www.livenation.hu

www.ticketpro.hu

www.sting.com

STINGRŐL: a zeneszerző, énekes, színész, író és aktivista Sting Newcastle-ban született, majd 1977-ben Londonba költözött és megalapította a The Police-t Stewart Copeland és Andy Summers társaságában. A banda öt lemezt jelentetett meg, 6 Grammy-, és 2 Brit Awards-díjat nyertek, valamint 2003-ban beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

Mint a világ egyik legkarakteresebb szólóművésze, Sting további 10 Grammy-, 2 Brit-, egy Golden Globe-, egy Emmy-díjat kapott a 4 Oscar-jelölése (legutóbb a "The Empty Chair" című dalért a JIM: The James Foley Story-ból) és egy Tony-jelölése mellé, továbbá kitüntették a Billboard magazin Century Award-jával, és a MusiCares 2004-ben az Év Emberének választotta. Tagja a Zeneszerzői Hírességek Csarnokának, 2014-ben megkapta a Kennedy Center kitüntetését, utoljára pedig az American Music Award életműdíját. Hihetetlen karrierje során – a The Police-szal és szólóban összesen – közel 100 millió albumot adott el.

Sting olyan emberi jogi szervezeteket támogat, mint például a Rainforest Fund, az Amnesty International vagy a Live Aid, amelyek megjelennek művészi hitvallásában is. Feleségével, Trudie Stylerrel alapította a Rainforest Fundot 1989-ben, hogy megvédhesse mind a világ esőerdőit, mind a bennük élő őslakosokat. 18 különböző segélykoncertet adott az alapítványok javára, hogy tudatosítsa az emberekben bolygónk veszélyeztetett forrásait. Alapítása óta a Rainforest Fund kiterjesztette hálózatát, és már 3 kontinens több mint 20 országában dolgoznak.

JOE SUMNERRŐL: Joe Sumner öt éve kezdett szólóban is fellépni. Mindeközben a Fiction Plane rockzenekart irányítja, s a Vyclone app alkalmazásával technikai téren feszegeti a határokat.

A zenei végeredmény egy olyan színes hangzás, ami nem lógna ki egy Wes Anderson-filmből sem. Csak a hangjára és egy akusztikus gitára építve, őszinte, játékos és eredeti dalokat ír, amelyek soha sem teljesen befejezettek. „Minden alkalommal, amikor egy dalt játszom, legalább néhány részét nyitva hagyom az improvizációnak” – mondja laza előadói stílusáról. „Miután már ötvenszer játszottál egy dalt, azt hiszem, az egyre jobb lesz, nem marad ugyanolyan!”

Ez a nyitott gondolkodás részben a rendkívül változatos zenei élményeiből adódik – turnézott együtt Snoop Doggtól kezdve egészen olyan művészekig, akiket szó szerint a családjának nevez (The Police, Sting), énekelt egy modern operában, illetve más európai előadóknak is írt már slágereket. Joe magasan elismert óraadó tanár zeneiskolákban, a dalszerzés érzelmi nyomására fókuszálva.

Joe Sumner dala, a "Jellybean" az év elején jelent meg korlátozott számban, és 2017 nyarán lesz elérhető és letölthető világszerte.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.