Egy 30 éves anyuka, akit a terhesség szoktatott rá az edzésre – Íme Marge legjobb női parktikái!

Egy 30 éves anyuka, akit a terhesség szoktatott rá az edzésre – Íme Marge legjobb női parktikái!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Nincs sok időd magadra? Akkor fogadd meg a folyton pörgő Marge praktikáit!

Olvasd el ezt is!

Angyali szépség, kortalan babaarc, és a hangja olyan, amilyet csak az ég adhat. Természetes és tudatos szépségápolásról, valamint egy pörgős 30-as anyuka életmód tippjeiről beszélgettünk egyik kedvenc énekesnőnkkel!

Porcelán a bőröd. Áruld el, mit teszel az érdekében?

Soha nem volt problémás a bőröm, tinikoromban sem. Az igazsághoz tartozik, hogy egész gyerekkoromban vega voltam, gondolom, ezzel meg is alapoztam a testem jóllétét. Egyik pillanatról a másikra szoktam rá a húsevésre, de csak a csirkére. Abból is csak azt eszem, amiről biztosan tudom, hogy kistermelőtől származik.

Kérlek, ne mondd, hogy nem foglalkozol a bőröddel, s mégis ilyen...

Nagyon kevés dolgot használok, de tudatosan. Az anyukám kifejezetten fiús típus, a mai napig még csak arckrémet sem használ, de így is makulátlan a bőre. Talán ez lehet az oka, hogy nekem sokkal több időbe telt megtanulnom azokat a rutinokat, amelyeket mások csak úgy ellesnek otthonról. Igaz ez az arctisztítás és a sminkelés alapfortélyaira is.

Te is inkább fiús vagy?

Mondjuk inkább úgy, hogy a határmezsgyén mozgok. Nem tartom túl nőcisnek magam, de vannak dolgok, amelyekben – egészen pontosan a terhességem óta – ma már kifejezetten tudatos vagyok.

Gondolom, bepánikoltál...

Persze. Azt gondoltam magamban, azzal, hogy anyuka leszek, teljesen kivonom magam a forgalomból. Csúnya és dagadt leszek, csak a gyerekem lesz rám kíváncsi, és engem is csak ő fog már érdekelni ebben az életben. Ennek a szuper gondolatmenetnek (nevet) köszönhetően kaptam össze magam, és kezdtem el igazán összpontosítani a külsőmre. Akkoriban szoktam rá például, hogy rendszeresen eddzek. Ahhoz képest, hogy a terhességem előtt a sport közelében sem voltam, a vége az lett, hogy egyenesen edzésről mentem szülni.

Visszatérve a termékekre, van olyasmi, amire esküszöl?

Kókuszzsír a testre, mandulaolaj a hajra. Parfüm helyett rózsaolaj. A hétköznapokban csak BB krémet használok és egy kis arcpirosítót. Rúzst csak akkor, amikor Marge vagyok, mert a kisfiam, Alfonz csupa rúzs lenne az állandó puszilgatástól. És azt tudtad, hogy a popsikrém csodákra képes?

És nem csak szépségrutinját, hangját is imádjuk! Ha te is így vagy vele, akkor nézd meg Marge koncertjét ma a VOLT fesztivál Sziget Teraszán 16:00 és 17:00 között! Mi biztos nem hagyjuk ki!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.